Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å lade et batteri på en Goldwing 1800

Hondas flaggskip, Goldwing 1800, er utstyrt med en rekke elektroniske tilbehør som er ment å gi sine ryttere med den høyeste grad av fasilitetene på veien. Mens Goldwing er ladesystemet er mer enn i stand til å forsyne behovene til tilbehør, kan batteriet være utladet under lange perioder med inaktivitet. Feste batteriet til en trickle-lader kan gi en lav-strømstyrken kostnad for å opprettholde spenningen i batteriet under lagring, eller for å gjenopplive et kritisk lavt nivå kostnad. Tilgang til Goldwing batteri krever fjerning av setet og den plast som er festet til den venstre side av rammen. Du trenger
unbrakonøkkel 4 mm
Phillips-skrutrekker
Socket satt
Stikknøkkel
Batterilader
Vis flere instruksjoner
1

Skru ut boltene fra passasjersetet håndtak med en 4 mm unbrakonøkkel. Gripe mellom passasjerens del av setet og passasjeren ryggstøtte, deretter løfte setet opp og bort fra seteskinnene. Trekk hele setet mot baksiden av motorsykkelen før det kan løftes bort.
2

Ta tak i venstre ramme dekselet som ligger under setet skinnene. Trekk bort rammen dekselet fra gummituter bygget inn i rammen.
3

Fjern knappenålen fra bunnen av batteriet dekselet ved hjelp av tuppen på en Phillips-skrutrekker. Trekk batteriet boksen slik at du kommer til batteriet.
4

Fjern bolten fra toppen av batteriet holde ned stropp med en 10 mm pipe og en pipenøkkel, deretter trekke bort stroppen fra batteri. Trekk batteriet ut av batteriet boksen før du kan få tilgang til batterikablene
5

Fjern batteriets kabler, starter med det negative. (-) Kabelen etterfulgt av den positive (+) kabel, med en Phillips-skrutrekker. Ta batteriet ut av batterikassen. Hopp over dette trinnet hvis du vil lade batteriet mens det er i motorsykkel.
6

Koble batteriladeren røde, positive alligator klipp til batteriets positive (+) terminal, deretter den sorte alligator klipp til den negative (-) terminalen. Slå på batteriladeren og la batteriet lade til batteriladeren er "Charging" indikatoren slukkes.
7

Fjern batteriladeren krokodilleklemmer, og starter med den svarte negative klippet etterfulgt av den røde positive klipp.
8

Fest positive batteri kabelen på batteriets plusspol, etterfulgt av den negative kabelen til den negative terminalen. Skyv batteriet inn i batteriet og skru holder batteriet ned stroppen på plass. Hopp over dette trinnet hvis batteriet er ladet i motorsykkel.
9

Sett batteriet på plass dekselet. Skyv dekselet på venstre side på motorsykkelens ramme.
10

Sett tappen foran på setet inn i sporet kutt i motorsykkelens ramme. Skyv side av setet forbi passasjer rygglene og på seteskinnene. Skru passasjer bøyle boltene på plass for å feste setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111655.html

Previous:
Next:

motorsykler