Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Spark Plug Wires i en 1500 Goldwing

The Goldwing GL 1500 er en stor touring motorsykkel laget av Honda. Denne top-of - the-line modellen ble produsert fra 1988 til 2001 , da den ble erstattet av GL 1800 Goldwing . GL 1500 bruker en væskekjølt , seks -sylindret 1520 cc motor. Sammen med andre vanlige vedlikeholdsprosedyrer , vil opprettholde tennplugger og tennplugg ledninger sikre lang levetid på din GL 1500 og at det skal fungere trygt. Du trenger
Spark plug ledninger
Vis flere instruksjoner
en

Finn tennplugger ved å fjerne sideplatene på høyre og venstre side av Goldwing motor . Grip tak i en enkelt tennpluggen , like nedenfor der den festes til selve tennpluggen , og gi den en svak trekk . Ledningen skal sprette rett ut .
2

Følg tennplugg ledningen til den motsatte endepunkt , der den kobles til distributøren. Trekk forsiktig å fullstendig fjerne ledningen .
3

Installer den nye ledningen ved å klikke den på plass på tennpluggen enden og distributør cap slutten . Det er bedre å gjøre en tennplugg ledning om gangen , i stedet for å få dem blandet sammen, og risiko motorproblemer , så ferdig med en ledning før du går videre til en annen.
4

Gjenta denne prosessen for den gjenværende gnist plugg ledninger og erstatte sideplatene på Goldwing motor .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109799.html

Previous:
Next:

motorsykler