Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre bremsene på en Yamaha Kodiak

De som er funnet på en off-road streiftog kan arbeide Yamaha Kodiak ATV bremser ganske hardt, selv mens du reiser i sakte tempo, iført maskinens bremseklosser bort raskt. Hvis venstre ukontrollert, kan bremseklossene slites ned til sine metall backing plater, hindrer at bremsene ikke fungerer skikkelig og øker risikoen for å skade metall brems rotorer. Du trenger
Tjenesten jack
14 og 17 mm kontakter
Stikknøkkel
5 mm unbrakonøkkel
Bremseklosser
Vis flere instruksjoner
1

Sett ATV parkeringsbremsen ved hjelp av girspaken på venstre side av ATV.
2

Løsne mutrene på begge forhjulene, ved hjelp av en 17 mm pipenøkkel og en lang -håndteres pipenøkkel. Hev forhjulene ut av bakken, ved hjelp av en tjeneste jack.
3

Skru forhjulene 'slepe nøtter helt og trekke hjulene off forakselen hub.

4

Reach rundt høyre bremse rotoren og skru kalipperens festebolter, ved hjelp av en 14 mm pipe og en pipenøkkel. Skyv bøylen av bremsen rotoren.
5

Skru bremseklossens pins fra baksiden av bøylen, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk bremseklossene ut bøylen.
6

Skill de slitte bremseklosser fra deres holder våren. Plasser et nytt sett med bremseklosser rundt holderen våren og setter dem inn i bøylen.
7

Sett bremseklossens pins gjennom hullene på endene av bremseklossene. Skru pinnene i bøylen, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
8

Skyv bøylen på bremsen rotoren. Bolt bøylen på forakselen hub, ved hjelp av en 14 mm pipe og en pipenøkkel.
9

Bytt venstre målepunkt er bremseklosser, etter metoden vist ovenfor. Installere hjulene og trekke til mutrene, ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. Senk forhjulene til bakken og fjerne tjenesten jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108418.html

Previous:
Next:

motorsykler