Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan finne en Harley Davidson motorsykkel

Startet av et treskur i 1903 av William S. Harley og Arthur Davidson i Milwaukee, Wisconsin, har Harley-Davidson arv og lojalitet stått testen av tid. Fra vintage Harley-Davidson sin første bygget til syklene som brukes av det amerikanske militæret under andre verdenskrig, menn og kvinner søker den perfekte Harley-Davidson til både tur og samle for ettertiden. Uansett grunnen for å ville finne en Harley-Davidson, kan hjelpen finnes i mange steder under søket. Instruksjoner
en

Besøk det offisielle Harley-Davidson nettsted for å finne Harley-Davidson forhandlerne ved å bruke "Dealer Locator" alternativet. Før du besøker en forhandler kan du bruke "Build Your Harley" alternativet på Harley-Davidson Website å bygge en virtuell Harley-Davidson ved å velge hvilken modell, farge og tilbehør du liker. Etter gjennomføring av bygge en virtuell Harley-Davidson, kan du sende den sykkelen du opprettet til en lokal forhandler og legger inn en ordre med at dealer for den sykkelen du opprettet. Både "Dealer Locator" og "bygge din Harley" tabs ligger på toppen av Harley-Davidson hjemmesiden.
2

Kontakt Harley Owners Group til å utnytte sin tilgjengelig hjelp til å finne en bestemt år eller modell av Harley-Davidson. Hvorvidt en vintage, custom eller ny Harley-Davidson Harley Owners Group kan hjelpe med å finne en Harley-Davidson.

National HOG Kontor

P.O. Box 453

Milwaukee, 53201 WI

800-258-2464

Fax: 414-343-4515
3

Besøk brukte Harley-Davidson forhandlere både i person eller via deres nettsider for å se tilgjengelige beholdningen av sykler eller for hjelp til å finne en bestemt sykkel. Nettsteder som Yakaz, Hogs 4 Sale and Wild Hog's-Brukes Harley-er har et stort utvalg av sjeldne, skikk og nyere Harley-Davidson for salg.
4

Kontakt lokale Harley-Davidson motorsykkel-klubber for å be om hjelp i søk for å finne en Harley-Davidson. Medlemmer kan ha sykler for salg eller kanskje vet om noen som selger en bestemt sykkel. Motorsykkel klubber Index kan brukes til å finne Harley-Davidson klubber.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109778.html

Previous:
Next:

motorsykler