Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en Harley-Davidson Tire

Harley-Davidsons motorsykler er kjent for sin evne til å bli ridd for lange avstander. I løpet av disse lange turer, vil motorsykkelens dekkene slites bort og krever eventuell erstatning. Mens de fleste Harley-Davidson eiere delegere oppgaven til en mekaniker, skifte dekk selv er en givende og pengebesparende forsøke. Hvis du er villig til å ta deg tid til å gjøre jobben selv, gjøre investeringer i en solid motorsykkel heis som vil støtte din Harley-Davidson mens du fjerner hjul og dekk. Du trenger
Motorsykkel stand
Allen socket satt
Hex socket satt
Stikknøkkel
Wrench satt
Valve kjerne verktøy
Tire strykejern
Nytt dekk
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
Wheel fjerning
en

Plasser motorsykkelen på en motorsykkel-spesifikke stativ eller løft for å heve den berørte dekket av bakken.

2

Bruke en Allen socket, fjerne den fremre bremseklosser er bolter og skyv bøylen av fronten bremse rotoren. Løsne den fremre aksel lås mutteren med en pipenøkkel. Trykk på forakselen ut av gaffelen og hjulet med en gummihammer. Senk hjulet til bakken og rulle den bort fra motorsykkelen.
3

Fjern bakakselen låse mutteren med en pipenøkkel. Løsne på bakhjulene justerbar ved hjelp av en skiftenøkkel. Skyver du bakhjulet frem til å løsne drivreim. Trekk beltet ut av bakhjulet remskive. Trykk på bakakselen ut av den bakre svingarm og hjul med en gummihammer. Senk hjulet til bakken og rulle den bort fra motorsykkelen.
Endre Tire
4

Lay rattet på et par treklosser med bremsen rotoren vendt opp. Skru på ventilstammen ved hjelp av en ventil kjerne verktøyet og tillater at dekket til å slippe ut luften. Skyv dekk nedover for å skape et gap mellom hjulets felg og dekk.
5

Slip et dekk jern mellom dekket og felgen, plassere dekket jern i tolv posisjon. Ta frem en andre dekk jern på plass på to posisjon. Trykk på begge dekk strykejern mot midten av hjulet for å strekke en del av dekket over kanten.
6

Fjern andre dekk dekk jern og erstatte den i fire posisjoner. Vedlikeholde grep på det første dekket jern. Trykk ned på den andre dekk jern for å trekke mer av dekket over kanten. Gjenta til hele øvre kanten av dekket har blitt strukket over kanten.
7

Trekk ut slangen ut av dekket. Trekk gjenværende kanten på dekket nærmere toppen av hjulet i felgen. Løft opp hjulet på sin side og sett et dekk jern mellom dekk og kanten av felgen. Trekk dekk jern oppover for å tvinge dekket av felgen.
8

Place et nytt dekk på hjulet, hekte den nedre kanten på dekket over den øvre kant av hjulet i felgen. Trykk hardt ned på dekk for å tvinge sin nedre kant helt på felgen.
9

Blås det indre røret delvis med en luftkompressor. Sett slangen inn i dekket og trekke ventilen stammen gjennom hullet i felgen. Trykk på dekk nedover for å bringe den gjenværende kanten av dekket nærmere hjulet er rim.
10

Place et dekk jern mellom dekket og felgen. Trykk ned på dekk jern for å jekke dekket over felgen. Arbeid deg rundt hjulet, som strekker seg små deler av dekket på felgen til den er helt montert på rattet.
11

Blås det indre røret helt med trykkluft til sete dekket på rattet . Installere hjulet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107096.html

Previous:
Next:

motorsykler