Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley-Davidson motorytelse

Harley-Davidson motorsykler er generelt utformet som åpne veien kryssere med massive to-sylindret V-twin-motorer. Harley-Davidson bruker old-school engineering. Selskapet utstyrer sine sykler med motorer med en veivaksel med en enkelt pinne, og så har de to stempler koblet til pin via hvert stempel er veivstenger. Dette gir sykkelen sin signatur ujevn throaty lyd på tomgang som utvikler seg til et brøl når gassen åpnes. Bakgrunn

Utseendet, lyden og ytelsen til Harley-Davidson har vært konsekvent siden Milwaukee, Wisc.-baserte selskapet barndom. Det var en stor leverandør av militære motorsykler under verdens kriger I og II. Harley-Davidson snublet dårlig når den forsøkte å konkurrere med de lettere japanske motorsykler i 1970, ifølge Powerpassion.nl. Det gikk verre da selskapet ble solgt til amerikanske Maskiner og Foundry (AMF), som strømlinjeformet produksjon, men også gjort mindreverdige motorsykler i forhold til den japanske importen. Selskapet hentet seg, det ble solgt i 1981 til en gruppe investorer og barnebarn av selskapets co-grunnlegger
Engine Evolution

Harley-Davidson stolt på. samme tekniske konseptet mellom 1936 og 2003 med den grunnleggende 45-graders, V-twin luftkjølt motor. Det er to motorer som er relativt nyere tilskuddene til Harley-Davidson linje. The Evolution gjorde sin debut i 1984 som en 1340cc modell og fortsatte som i 2010 med 883cc og 1200cc forskyvninger. The Revolution motoren ble lansert i 2001 og driver Harley VSRC. Revolusjonen er en sjelden Harley 1130cc motor som er vannkjølt i stedet for luft-avkjølt. Den 1584 cc motor fortsatt standard cruiser motor.
Softail resultatutvikling

2010 Heritage Softail Classic hyller er røtter med retro styling, men elektronisk sekvensiell port bensininnsprøytning å levere drivstoff til en counter-balansert Twin Cam V-twin 1584 cc motor. Kraften overføres via en seks-trinns girkasse. Wielding 92 fot-pounds av dreiemoment, kronglete kraften genereres for å gi sykkelen sin akselerasjon, oppnår Heritage Softail 35 mpg i byen ridning og 54 på motorveien. Det kan godt treffe 110 mph på den åpne veien uten store anstrengelser.
Comfort er alt

2010 Road kong FLHR også har en V-twin 1584 cc motoren nå 110 km /h, selv om det tar mer innsats enn Softail. Sin drivstoffeffektivitet er nesten identisk med Softail-tallet, men har bare en smule mer dreiemoment på 93 fot-pounds. The Road Kongens akselavstanden er en tomme kortere enn Softail på 63,5 inches, men veier en heftig £ 775. sammenlignet med Softail sin 730-lb. vekt. Road King styrke er at den kan nå 70 mph på motorveien uanstrengt takket være seks-trinns girkasse. Men veien Kongens vekt er dens fiende fordi det arbeid ved høyere hastigheter.
Aggressiv Sportster

2010 Harley-Davidson XR 1200 Sportster kan spore sine røtter til dirt bike racing, men likevel høres ut som vintage Harley. Motoren er en drivstoff-injisert luftkjølt 1200cc Evolution V-twin med dreiemoment oppgitt til 74 fot-pounds. Det får 38 mpg i byen ridning og 53 på motorveien. Toppfarten er 125 km /h, men det er vanskelig å navigere trygt den slags hastighet på relativt kort sykkel med en 59,8-tommers akselavstand og vekt på kun £ 562. Selv om det fungerer godt som en cruiser, dets dirt bike røtter gjør det til en bedre pendler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107281.html

Previous:
Next:

motorsykler