Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte bremseklossene på en KTM 65SX

The KTM 65 SX er en 59cc, væskekjølt to-takts dirk sykkel. De foran og bak bremser på denne sykkelen er skivebremser. De bremsekalipere er i klart syn på forhjulet og bakhjulet. En metallramme rundt rotorene er hva kalipperne er festet til. Skivebremser er kraftigere enn trommelbremser, og dette dirt bike trenger at makten fordi det er en racing sykkel. Du vil trenge et verktøy sett fordi boltstørrelse sikre hver målepunktet til rotoren vil variere mellom modellene. Du trenger
Motorsykkel lift
unbrakonøkkel satt
skrutrekker
Brake-pad smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Place motorsykkelen lift under motoren rammen. Hev heisen til begge hjul befinner seg over bakken. La bremse rotoren avkjøles helt før du fortsetter.
2

Fjern de to boltene som fester fremre målepunktet til rotoren, ved hjelp av tilsvarende størrelse umbraconøkkel. Trekk bøylen av rotoren og trekke bremseklossene fra innsiden av bøylen.
3

Force 1/2-inch stempelet tilbake i bøylen, ved hjelp av håndtaket på skrutrekkeren . Påfør en liten mengde bremsekloss smøring til hvert spor på bøylen at putene glir inn.
4

Skyv den nye KTM bremseklosser i de tilsvarende sporene på bremsekalippernes. Trykk ned på bremseklossene til du hører knipse putene på plass.
5

Plasser bøylen på den fremre rotoren. Plasser boltene i monteringshullene. Stram boltene, ved hjelp av tilsvarende størrelse umbraconøkkel. Gjenta disse trinnene for de bakre bremseklosser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108301.html

Previous:
Next:

motorsykler