Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Stiler av Harley Davidson helhjelmer

Når man kjører en motorsykkel, er en hjelm mer enn bare en fashion statement. Det er en del av sikkerhetsutstyr, og den rollen bør aldri bli ofret for stil. Harley Davidson eiere, men representerer en bestemt type stil i sine valg av motorsykler. Så Harley Davidson produserer en rekke hjelmer som klarer å utfylle den stilen samtidig som nivået av sikkerhet som trengs i en hjelm. Det er flere stiler tilgjengelig i full-face hjelm varianter. Classic Full Face

Den klassiske stilen til fulle ansikt hjelm er fanebærer for Harley Davidson linje av hjelmer. Den klassiske stilen er kun tilgjengelig i menns hjelmer i løpet av våren 2011 linje. Den klassiske fulle ansikt hjelm har en glassfiber skall med både hake og panne lufting og avtagbart visir Hjelmen har Harley Davidson logo. Som med alle hjelmer, riktig passform nødvendig for sikkerheten, så det er tilgjengelig i butikken bare.
Modular Hjelmer

Modular hjelmer fra Harley Davidson tilby full-face funksjoner, men med større fleksibilitet. Noen har hake barer som løfter opp, mens andre har sol skjold som kan trekkes tilbake. Seks ulike stiler er tilgjengelige i menns hjelmer for våren 2011. En modulær hjelm er tilgjengelig for kvinner i 2011 tilbudet. Modular hjelmer kan være utstyrt med Bluetooth-enheter og headset for kommunikasjon. Ventilasjon og andre funksjoner variere fra hjelm til hjelm. Som alltid er i butikken godkjent måte å kjøpe en modulær Harley Davidson hjelm.

Hybrid Hjelmer

Hybrid hjelmer ansette en hybrid glassfiber skall for å møte sikkerhetskrav og gjøre det på en vekt som er lavere enn tradisjonelle motorsykkel hjelmer. Det hjelper med lange ritt når en hjelm kan begynne å føle seg tung. Harley Davidson er våren 2011 Samlingen inneholder to menn hybrid helhjelmer. De to stilene er Americana hjelm og ultralette Torque stil. Begge kan utstyres med hodetelefoner og Bluetooth. De, som alle Harley Davidson hjelmer er tilgjengelig i bare butikker. Bruke
FXRG Hjelmer

Harley Davidsons FXRG hjelmer Kevlar (det samme materialet som brukes i skuddsikre vester) for å gi maksimal sikkerhet med minimal vekt. Avveiningen kommer i form av pris, med FXRG hjelmer koster mer enn Harley Davidson øvrige hjelmer. Det er ett ansikt FXRG menns hjelm og en fullt ansikt kvinners FXRG hjelm tilbys våren 2011 produktlinje. Begge har mange av de samme tingene, som headset evne, tilbys med andre Harley Davidson hjelmer. Begge er bare tilgjengelig i butikkene.
Andre Hjelmer

En hjelm stil kalt Skyline tilbys for kvinner. Våren 2011 katalogen inneholder to full-face versjoner (en svart og en sølv). Hjelmene er laget for å hindre "hjelm hår" mens fortsatt tilby standard Harley Davidson hjelm funksjoner. En hjelm tilbys i ungdommen samling i en full-face konfigurasjon. Selv om den ikke inkluderer tilgang til hodetelefoner og Bluetooth, er det laget av polykarbonat og gir full sikkerhet funksjonalitet. Disse hjelmene kan kjøpes i butikken bare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110889.html

Previous:
Next:

motorsykler