Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Rear Sprocket på en motorisert sykkel

Den bakre tannhjulet festes til bakhjulnavet av en motorsykkel hjul med en serie av bolter. Motorsykkelens kjeden reiser over disk-akselen tannhjul og rundt bakre tannhjul. Kraften fra counter-akselen tannhjulet er det som driver den bakre tannhjul. Etter mange miles for bruk bakre tannhjul slites ut, trenger utskifting. Den bakre tannhjulet også kan endres for en av en annen størrelse, eller "tann teller," for å endre akselerasjon og toppfart på motorsykkelen. Du trenger
Wrench sett
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Plasser sykkelen på en motorsykkel stå med bakhjulet opp fra bakken. Vær sikker på standen vil støtte sykkelen når bakhjulet er fjernet.
2

Løsne kjeden justerbar, plassert i begge ender av svingarmen, ved å vri dem mot klokken med en riktig dimensjonert skiftenøkkel. Fjern aksel mutteren ved å vri den mot klokken med pipenøkkel.
3

Skyv hjulet fremover og ta kjedet fra tannhjulet. Skyv akselen ut av navet og ta av hjulet fra swing-arm.
4

Fjern tannhjulet festeboltene ved å vri dem mot klokken med en stikkontakt. Trekk tannhjulet fra navet og sette det nye tannhjulet på plass. Trekk til festeboltene ved å dreie dem med urviseren med pipenøkkel.
5

Plasser hjulet på plass i swing-arm, og skyv akselen gjennom navet. Plasser aksel mutteren løst på akselen. Legg kjedet over drivhjulet og skyv hjulet tilbake til sin opprinnelige plassering.
6

Stram kjeden justerbar i klokkens retning med skiftenøkkelen. Stram dem jevnt slik at hjulet peker rett fram og kjedet har riktig mengde slakk. Stram akselmutteren ved å dreie den med klokken med pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111120.html

Previous:
Next:

motorsykler