Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha 650 V-star ytelse Tips

The V-Star linje av motorsykler produsert under Yamaha er et populært utvalg av "Harley-Davidson klone" cruiser motorsykler. Den V-Star 650 lineup er spesielt populært på grunn av lavere kostnader i forhold til sine større slagvolum søsken. V-Star 650s er også populært på grunn av deres lave setehøyden og lettere vekt, noe som gjør dem mindre skremmende for nybegynnere motorsyklister samt mindre ryttere. Det finnes en rekke ytelse forandringer og modifikasjoner som kan gjøres, fra billig til dyre. V-Star/Yamaha Tilbehør

stjerne motorsykler gir en rekke ytelse deler til V-Star 650. Disse inkluderer Arlen Ness ytelse luftfiltre og lettere vekt reservedeler. Luftfiltre kan øke motoreffekten, og reduserer vekten av motorsykkelen vil gi økt ytelse. Et utvalg av belysning produkter og frontruter kan øke komfort og sikkerhet.
Eksos Modifikasjoner

En rekke ytelse endringer kan gjøres til V-Star 650 eksos. Den enkleste og mest kostbare alternativet er ettermarkedet header og skjerf produkter. Dette er typisk bolt på og er enkle å installere. De øke motorkraften og legge en mer betydelig eksos lyd til motorsykkelen.

De med litt dyktighet og kunnskap kan endre sine eksos ved å bore ut lyddempere, fjerne baffles eller andre teknikker. Sjekk med din kommune før du utfører noen eksos modifikasjoner for å sikre at du ikke bryter noen lover.

Intake Modifikasjoner

inntak på V-Star 650 kan endres for å øke ytelsen. Den enkleste metoden er å installere en ettermarkedet luft filter for å tillate mer luft inn i motoren, og dermed økende makt. Du kan også endre luften boksen for å øke luftstrømmen. Den mest populære modifikasjon er re-jetting forgassere for å øke ytelsen. Pakkene er tilgjengelig for å oppnå dette, og det er andre gjør-det-selv alternativer. Forgasser modifikasjoner er vanskelig å utføre og krever litt kunnskap og fingerferdighet.
Bilder Suspension Endringer

V-Star 650 håndtering kan forbedres ved å sette opp suspensjon for din vekt. Du kan gjøre dette på egen hånd, eller motorsykkel butikker kan gjøre en egendefinert oppsett. Du kan også installere progressive fjærer i dempere foran, lengre gafler eller gjøre en suspensjon swap å tilpasse håndteringen av din V-Star.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109049.html

Previous:
Next:

motorsykler