Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik gjenoppretter Motorsykkel Seter i Wichita, KS

Å ha en kvalitet motorsykkel setetrekk legger til komfort og verdi av en motorsykkel. På steder som Kansas der sommertemperaturene kan bli veldig varmt, å ha et sete som puster blir enda viktigere. Custom skinn dekket seter kommer ikke billig, men en motorsykkel rytter kan gjenopprette hans eget sete uten en masse problemer. Wichita har mange spesialbutikker som selger skinn av verftet samt et skinn fabrikk der du kan finne eksotiske lær fra hele verden. Du trenger
Motorsykkel sete
Tenger
Leather
Eksisterende dekke eller muslin
Marker
Leather saks
Heavy duty stifter
Vis flere instruksjoner
Gjenopprette en motorsykkel Seat
en

Ta ut den eksisterende dekke. Hvis setet du har tenkt å gjenopprette har en eksisterende dekke, forsiktig fjerne stiftene som holder dekselet på plass. Noen deksler kan limes til den underliggende skum, i så fall må du dra forsiktig ut dekslet med en flat gjenstand, for eksempel en slikkepott for å hjelpe løsne områder som ikke ønsker å slippe.
2

lage et mønster fra dekselet. Dersom den eksisterende dekselet passer motorsykkel sete også, og du klarte å fjerne det uten for mye skade, gjør det til et godt mønster. Hvis du ikke har den gamle cover, spore formen på setet på muslin forlate store nok marginer til å bryte under setet, vanligvis doble tykkelsen på setet gir en god størrelse.
3 < p> Velg skinn. Valgte en farge og tekstur som vil fungere godt med sykkelen din og hvor du rir. Husk at i den varme Kansas sol, kan en lysere farge forbli kjøligere og mer behagelig enn svart skinn.
4

Overfør mønsteret til skinn og kuttet det ut. For de fleste skinn en heavy duty saks eller skinn skjær fungerer godt. Hvis skinn er for tykk til å kutte med en hagesaks, bruke en barberhøvel kniv. Du kan gå over linjene flere ganger om nødvendig å kutte hele veien gjennom tykt lær.
5

Recover setet. Juster skinntrekk over setet så det er i ønsket posisjon. Staple skinn på plass på forsiden av setet. Flytt til den ene siden og trekk skinnet tettsittende og stifte det på plass. Fortsette å arbeide fra side til side til hele setet er dekket. Hvis skinn bunter i et område, fjerne stiftene nær klumper området, glatte overflaten og re-stifte det. Avskåret ekstra stoff forlate en margin på ca 1/2 cm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109564.html

Previous:
Next:

motorsykler