Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Installasjonsveiledning for en Scorpio Alarm på en motorsykkel

Scorpio alarmer for motorsykler inkludere funksjoner som en trådløs to-veis personsøker system og RFID-baserte fjernkontroller. Disse kan gjøre installasjonen synes utenfor rekkevidde for den gjennomsnittlige DIYer. Heldigvis tilbyr Scorpio et tilbehør ledningsnettet utformet for å gjøre installasjonen en plug-and-play affære. Mens noen kjennskap til motorsykkelen er nødvendig for å få tilgang til de bakre blinklys og baklys, kan jobben vanligvis gjøres i en time. Du trenger
Scorpio alarm system kit
Tilbehør plug-and-play ledningsnett
Nylon strips
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Lay innholdet i alarmsystemet kit foran deg på et rent bord. Ta en opptelling av kit innhold for å sikre at alle nødvendige komponenter er der, inkludert alarmen styreenhet, main ledningsnett, fjernkontroll og et ledningsnett kit.
2

Fjern motorsykkelens sete eller rammen side dekke for å gi tilgang til batteriet. Fjern eventuelle fairings, fendere eller saddlebags å gi tilgang til de bakre blinklys og baklys.
3

Velg en plassering under setet eller i nærheten av batteriet for å montere alarm styreenhet. Fest kontrollenheten til ønsket festepunkt hjelp av dobbeltsidig tape som følger med settet.
4

Plug settet viktigste ledningsnett inn i styringen. Koble smeltet ledningen på sele til batteriets positive terminal med en stjerneskrutrekker.
5

Koble til tilbehøret plug-and-play ledningsnettet inn i styringen er sele. Route tilbehøret sele 'ledninger langs motorsykkel ramme til de bakre blinklys og baklys.
6

Plug tilbehøret sele' oransje kontakter mellom baklys og motorsykkelens kablingskontakt. Plugg grå kontakten mellom blinklys og motorsykkelens ledningsnett kontakter.
7

Sikre alarmens ledninger til motorsykkelen rammen med nylon strips.
8

Sett setet og eventuelle fairings, fendere eller saddlebags fjernet tidligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107749.html

Previous:
Next:

motorsykler