Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Eksperimenter for hvordan Fast Dirt Bikes kan gå

Dirt sykler er endret i en myriade av forskjellige måter basert på den type terreng som de vil bli ridd og type sykkel. Med diverse modifikasjoner og varierende spor som skitt sykler ri på, er det ofte vanskelig å vite nøyaktig hvor mye hastigheten disse syklene er i stand til å oppnå. Utføre sikker hastighet eksperimenter på dirt bikes kan hjelpe rytterne å kjenne de ekstreme kjøreforholdene sine sykler kan håndtere. Asfalt Speed ​​

Finn en lang, trygg strekning av veien der det ikke er trafikk og lite vind. Den flatere jo bedre, da bakker vil påvirke den sanne hastighet eksperiment. Måle ut avstander langs veien og sted folk utstyrt med stoppeklokker på hver distanse punkt. Distansene er: en kvart mile, en halv mil og en mile. Sørg for å feie veien for rusk, som pinner, steiner eller gamle dekk, da dette kan føre til en rytter å miste kontrollen over sykkelen sin, særlig ved høy hastighet. Har rytteren don verneutstyr som hjelm, hansker og albue og kne pads.Start skitt sykkel opp og åpne gasshåndtaket helt til sykkelen er i full fart. Registrere ganger på en kvart mile, en halv kilometer, en mil og se hvor fort skitt sykkel kan gå på asfalt, generelt.
Forskjellige vekter

Har ryttere på dramatisk forskjellige vekter ri dirt bike så raskt som mulig på en skitt eller asfalt straks. Som skitt vil være hva skitt sykkel vil være på mesteparten av tiden og disse skitt sykler sjelden oppnå full hastighet under et løp, kan du bruke en skitt stripe som gjør at sykkelen til fullt akselerere fra null til 60 miles per time. Har en rytter bruke beskyttende klær og som veier ca 100 pounds, sykle denne distansen så fort de kan gå og ta tiden. Deretter har en middels stor mann som er ca 175 pounds ri skitt sykkel opp til full fart og ta tiden. Til slutt, har en tung tøffing som er opp til 250 pounds eller så ri skitt sykkel opp til full fart og ta tiden. Dette vil vise hvor fort sykkelen kan gå med ulike vekter på det, og gi dirt bike eieren informasjon om hvor mye vekt de kan legge til med modifikasjoner for å maksimere sykkelens hastighet.

Dekkdimensjoner

Installer forskjellige dekk på dirt bikes og utføre eksperimenter som til hvor fort disse syklene kan gå. Mud dekk er bredere for å gi dirt bikes mer trekkraft, men vil trolig roe det ned når det er akselererende. Dekk som er ment mer for harde overflater som fortau vil være mye raskere, men vil ha mindre trekkraft. Disse tidene skal registreres med hvert dekk og holdt som statistikk for dirt bike ryttere som rase profesjonelt. Denne måten, hvis en ny dirt bike kurs med nye vilkår presenterer seg selv, vil rytterne vet hvor fort deres skitt sykler vil være i stand til å gå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109632.html

Previous:
Next:

motorsykler