Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda CRF 250 Specs

Fremveksten av Honda CRF serien i 2002 tok motocross verden med storm. Men på grunn av sykkelens 450-cc slagvolum, det var ikke kvalifisert for racing i de lavere motocross klasser. Dette endret seg i 2004 med innføringen av 250-cc-modell, som raskt ble en av de høyest rangerte motocross sykler i den klassen. Motor og girkasse Specs

The Honda CRF 250 drives av en ensylindret firetaktsmotor. Singelen sylinder har et volum på 15,19 cubic inches, en boring på 3,1 inches og et slag på 2,1 inches. Sykkelens kompresjonsforhold er 12.9:1. CRF-250 er kjededrevet snarere enn en bånd-drevet. Sykkelen har en fem-trinns girkasse og bruker en flytende kjølesystem for å holde motoren på trygg driftstemperatur.
Chassis, bremser og hjul Specs

chassis av CRF 250 er laget av aluminium og har en gaffel vinkel på 26,5 grader. Sporet av Honda CRF 250 er 4,2 inches, og den har et enkelt skivebremse til foran og bak, som arresterer bevegelsen av sykkel ved å trykke på metall plater - med en 9,4 tommers diameter -. Mot hjulene
|
Suspension Specs

Fronten suspensjon av CRF er en Showa patron gaffel med 16 posisjoner rebound og 16 posisjoner kompresjon-demping justeringsmuligheter. Suspensjonen er en selvstendig patron i gaffel med fjærer som motstår lave nivåer av kraft, men komprimere når du møter en større kraft. Denne type fjæring kan justeres slik at dens respons passer terrenget eller preferanse for rytteren. Bakhjulsopphenget er en Pro-Link Showa enkelt støt som har 17 forskjellige rebound-demping stillinger, én mer enn den forstillingen, og kompresjon-demping justeringsmuligheter, som kan justeres for høy hastighet eller lav hastighet ridning.

med Mål og ytelse

Setet av CRF er 37,9 inches av bakken på laveste innstilling, selv om dette kan justeres på de fleste modeller. Sykkelen har en akselavstand på 58,2 inches og et drivstoff kapasitet på 2 liter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109467.html

Previous:
Next:

motorsykler