Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Sportster bremseklosser

Skifte bremseklosser er en standard vedlikehold prosedyre avgjørende for en sykkel er sikker drift. Bakre bremseklosser typisk slitasje på samme rate som back dekk og bør skiftes ut samtidig. Front bremseklossene varer vanligvis to til tre ganger lenger. Ifølge vedlikehold guide "101 Harley-Davidson Resultater Prosjekter," erstatte bremseklossene er et prosjekt som tar mellom 30 og 60 minutter. Du trenger
nye bremseklosser
unbrakonøkkel
skrutrekker
rengjøringsmiddel
Tenger
Brake renere
Glidemiddel
Vis mer Instruksjoner

en

Park Sportster for en periode på flere timer i det stedet der du har tenkt å endre bremseklossene. Det er viktig at du lar sykkelen avkjøles helt før du utfører vedlikehold.
2

Skru ut de to boltene som holder den fremre kaliper på plass ved hjelp av en umbraconøkkel. Dette vil frigjøre bøylen for fjerning.
3

Trekk bøylen tilbake mot baksiden av motorsykkelen før den trekker av rotoren.
4

Inspiser caliper for skade. Bøylen bør ikke ha noen synlige tegn på slitasje. Se etter sprekker eller andre tegn på skade. Skift ut ødelagte calipers.
5

Ta ut bremseklossene fra bremsesystemet for hånd. Fjern 5/16-inch bolten som holder putene på plass fra bremsekalippernes. Trekk bremsekloss klippet, som inneholder puten selv, ut av bøylen. Skyv bremsekloss ut av klippet. Kast de brukte elektrodene.
6

Rengjør bremseskiver. Spray rotor med brems renere og bruk en tørr fille for å tørke det bort.
7

Trykk bremsepedalen på Sportster. Det vil tappe luft fra brems stempler. Slipp bremsen når all luften slippes fra stempelet.
8

Rens stemplene. Spray stemplene med brems renere og tørk renere bort med en ren, tørr fille.
9

skyve stemplene tilbake i bøylen med en flat skrutrekker. Dette gjenoppretter stemplene 'hele spekteret av bevegelse og vil forbedre bremsekraft.
10

Snap en bremsekloss inn bremsen klipp som du fjernet fra den gamle bremsekloss. Klippet er avgjørende for hvordan bremsene fungerer og bør skiftes ut hvis det ser slitt eller skadet.
11

Sett en liten mengde smøremiddel på hver pad og spre den jevnt over overflaten. Smøremiddel både forbedrer bremsingen og beskytter flaten av rotoren.
12

Skyv begge bremseklossene tilbake i posisjon inne i bøylen. Sikre at de er riktig plassert og fullt inne i caliper system.
13

Skru 5/16-inch bolten tilbake i bøylen. Dette vil sikre bremseklossene på plass.
14

Place bremsekalippernes tilbake på plass på rotoren. Stram de to boltene med umbraconøkkel.
15

Pump bremsene å gjenoppbygge trykket i ledningen.
16

Prøvekjøre Sportster ved lave hastigheter der det er liten eller ingen trafikk. Pass på at bremsene presser som det skulle og at sykkelen har passende bremsekraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109732.html

Previous:
Next:

motorsykler