Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Triton Motordeler

En Triton er blant de mest dyrebare motorsykler av kafeen racer bevegelse av 1960 og 1970. En tilpasset, hybrid sykkel, det er ingen eksakt definisjon for Triton, men i utgangspunktet er det det beste av begge verdener, fra den tiden: En Norton Featherbed ramme og en Triumph motor, vanligvis en inline twin. Motorer som vanligvis brukes i Tritons

twin-carburater Triumph Bonneville motoren var populært valg for Triton konverteringer. Hvis Bonneville eller "Bonnie" ikke ble brukt, ble en annen inline twin motor brukes --- vanligvis en av de mid-fødte forløpere til Bonneville. Triton syklene var ikke egnet til å motta mindre volum, ensylindret Triumph motorer eller de større og tyngre tremannsrom.
Triton Engine Parts
p Med Triumph mid- bore twin motor som base, ville Triton utbyggere bruker tradisjonelle teknikker for å forbedre fire-takts ytelse. På den tiden var etter arbeidsmål deler ikke tilgjengelig slik de er i dag, en kunde kunne ikke finne et dusin valg av bolt-on høy ytelse eksosanlegg. Bolt-on motor ytelse deler var mer sannsynlig matchet fra andre motorsykler, som for eksempel å erstatte aksjen Triumph forgassere med Mikuni forgassere fra en annen sykkel. Jo mer vanlig måte å bygge makt i æra av Triton var i en maskin butikk, fresing deler for å øke fortrengning, flyt, turtall og kompresjon.
Resultatutvikling Cams

Valve timing ville bli endret med en ny kamaksel, og leverer sportslig ytelse. Sammen med cam, ble hele ventil togene ofte modifisert med større ventiler og heaver ventil fjærer for å øke hodet flyt og la motoren rev høyere.
Compression

en fire-takter, en god måte å bygge ytelsen er å øke kompresjon. Så ble det lager stempler ofte erstattet med høy kompresjon motorer og noen ganger hoder ville være barbert eller "pyntet" for å øke makten.
Triton Ignition Systems

Mens Triumphs var blant de beste motorsykkel motorer av dagen --- sannsynligvis den beste high-produksjon motorer --- deres Lucas elektronikk var problematisk. Lucas, som andre produsenter, brukte et poeng tenningssystem som trengs for å være tidsbestemt ofte på grunn av bruk og slitasje. I dag er noen heldige nok til å eie en av disse klassiske cafe sykler sannsynlig å oppgradere poeng system til et elektronisk tenningssystem som må justeres bare en gang for å gi presis tenning ytelse, på ubestemt tid.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108874.html

Previous:
Next:

motorsykler