Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik kalibrerer en Harley Speedometer

Harley-Davidson er en ledende amerikansk produsent av motorsykler, og selskapet ble stiftet i Milwaukee, Wisconsin, i 1900. Kjent for sin lave sittende design og det er støyende rumble, er den tunge motorsykkelen designet for mid-speed cruising. Harley-Davidson Selskapet har et stort og entusiastisk forbruker base, og er en av de mest solgte motorsykkel merker i landet. Du trenger
nebbtang
Flathead skrutrekker
Speedometer drivhjulet
Vis flere instruksjoner
en

Test ditt speedometer ved å kjøre forbi laser radar- skjermer med en synlig avlesning. Disse skjermene er ofte plassert i høy trafikk boligområder eller skolekretser. Finn ut om ditt speedometer lesing er korrekt eller feil.
2

Besøk eller ring din lokale Harley-Davidson-forhandler, og gi representanten med motorsykkelen sin modell. Selskapet utfører vanligvis riktig speedometer drivverk å kalibrere din spesielle Harley
3

Fjern speedometer overflateplate av med en flat skrutrekker. Fjern speedometer fra bolig på Harley dash. Bruk nebbtang til å fjerne festeklipsen. Ta ut den ødelagte speedometer drive-gear, og sett det til side.
4

Plasser den nye speedometer drivverket i speedometer boliger. Reinstallere holdeklipsen, plasserer speedometer bolig-enhet tilbake i Harley dash og installere ansiktet plate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110596.html

Previous:
Next:

motorsykler