Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan øke HP av en 1997 Harley Sportster 1200

Harley-Davidson er navnet i amerikansk motorsykkel, og Milwaukee-baserte produsenten har produsert et bredt spekter av sykler i løpet av årene. En meget populær modell er Sportster 1200. Mange ryttere er mer enn fornøyd med resultatene gitt av dette store sylindervolum, V-twin-drevet motorsykkel. Imidlertid kan noen ryttere ønsker å forbedre ytelsen til Sportster 1200 og få ekstra hestekrefter. Den 1997 modellen gir mulighet for en rekke modifikasjoner, avhengig av både budsjettet og mekanisk sikkerhet. Du trenger
Motorsykkel stå Vis
Automotive verktøy
Momentnøkkel
Flere Instruksjoner
en

Skaff en høy ytelse luftfilter, for eksempel en K & N Ytelse Filter. Dette er en relativt billig modifikasjon som vil tillate større luftstrøm til motoren og skape en påfølgende økning i hestekrefter.
2

Rejet de forgassere. Dette vil gi en mer effektiv Sportster drivstoff og luftblanding for å nå i forbrenningskammeret i motoren, noe som resulterer i mer kraft enn lager motoren. Dette kan være en vanskelig prosedyre, og det kan være lurt å oppsøke en profesjonell til å hjelpe eller å faktisk utføre prosedyren.
3

Sett på lager eksosanlegg med en ettermarkedet eksos. Dette vil muliggjøre en mer effektiv utslipp av eksosgasser, og dermed de-begrenser motoren. Vanligvis vil dette legge noen hestekrefter til motorens ytelse, samt tilby en mer omfattende eksos notat. Ettermarkedet eksosanlegg kan variere sterkt i pris, så søk etter en som passer ditt budsjett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110597.html

Previous:
Next:

motorsykler