Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Speedometer Kabel på 1990 Honda VFR750F

En ødelagt speedometer kabel kan føre til en god del problemer mens riding 1990 Honda VFR750F. Uten evne til å nøyaktig måle hastigheten din, kan andre bilister kjøre deg av veien eller du kan få oppmerksomhet fra politi. Skifte en VFR750F sin speedometer kabel, men krever litt tekniske evner, siden motorsykkelens fairings og frontlys må fjernes for å få tilgang til kabelen. Hvis du ikke er trygg på din evne til å utføre denne jobben, kan det være lurt å søke hjelp av en kvalifisert Honda tekniker i stedet. Du trenger
Startnøkkel
Phillips skrutrekker
Stikknøkkel
Metric socket satt
Torxnyckelsats
Replacement speedometer kabel
Vis flere instruksjoner

en

Velg en plan arbeidsflate og parkere motorsykkelen på midten stå. Sett tenningsnøkkelen i setet låsemekanismen og vri den med klokken. Trykk ned setet utløserhendelen og dra setet til baksiden av motorsykkelen for å fjerne det.
2

Fjern midten Fairings fra motorsykkelen. Lokalisere rask frisetting skruene som kobler midten kåpen til Underkåpen og vri skruene mot klokken en kvart omdreining med en stjerneskrutrekker. Trekk rask frisetting skruer ut av kåpen. Finn den ene skruen på kåpen indre ansikt på forsiden av motorsykkelen. Fjern skruen helt med en stjerneskrutrekker. Trekk midten kåpen ned og bort fra den øvre kåpe. Gjenta på den gjenværende midten kåpen.
3

Fjern den øvre kåpe fra motorsykkelen. Med en stjerneskrutrekker, fjerne skruene fra de indre kåpe paneler og trekke panelene bort. Fjern sidespeil, ved hjelp av en 6 mm-kontakten for å fjerne begge bolter fra hvert speil. Trekk speilet og dens festeplate ut av den øvre fairing. Fjern kåpe opphold deksler fra øvre kåpe, med en stjerneskrutrekker til å fjerne hver dekker sin bolter. Fjern bolten som på begge sider av den øvre fairing med en 10 mm sekskantnøkkel. Trekk den øvre kåpe frem og koble frontlys og slå signal kontaktene fra motorsykkelens ledningsnett.
4

Finn speedometer kabelen på baksiden av apparatet montering og skru den ut med en tang. Følg kabelen gjennom motorsykkelens ramme før det avsluttes på fartsmåleren under setet. Skru kabelen fra fartsmåleren bruke en tang og trekk kabelen bort fra motorsykkelen.
5

Skyv den nye speedometer kabelen gå gjennom rammen følge samme vei som brukes av den opprinnelige kabelen. Skru kabelen på fartsmåleren med en tang. Koble speedometer kabelen til måleren montering, bruk en tang for å skru kabelen på plass.
6

Fest de øvre og midtre Fairings, reversere prosessen som brukes i trinn 2 og 3. Sett på plass, skyve sine faner i rammen og trykke ned til setet lås mekanismen klikker stengt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107231.html

Previous:
Next:

motorsykler