Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kawasaki Drifter Fender Tips

Når Kawasaki satt ut for å bygge sin Drifter motorsykkel mellom 1999 og 2005, hadde de et enkelt mål for øyet: å lage en moderne versjon av den klassiske indiske Chief populær i 1940 og 1950, og svært ettertraktet som samleobjekter i dag. Som et resultat, kan mange av krom dress-up deler som er eller var ment til bruk på den indiske Chief brukes på Kawasaki Drifter. Det finnes to typer av fender tips som er tilgjengelige. En type er fender støtfangere, som er krom rails som beskytter fender fra dings, og den andre typen er krom bolt-on eller stick-on fender dekker. Reproduksjon foran og bak Fender Tips

Front fender tips for Kawasaki Drifter motorsykkel kan være hentet ved å utnytte deler opprinnelig er ment for bruk på indisk Chief. Reproduksjon høvding motorsykkel fender tips kan installeres på Kawasaki Drifter med bare minimal endring. Fordi den opprinnelige indiske Chief utnyttet bolt-on fender dekker, og Kawasaki Drifter ikke har festehull i fronten av fender, må du enten kutte festeboltene på reproduksjon tips eller bore hull inn i Kawasaki fender. Reproduksjon bakskjermer tips er tilgjengelige i stiler som samsvarer med styling av reproduksjon foran fender tips. Du kan finne reproduksjoner gjennom indiske restaurering kataloger og på vintage motorsykkel butikker som spesialiserer seg eller bære indiske motorsykkel deler.
Original Equipment indiske Motorsykkel Tips

Mens det er et dyrt alternativ , vil originalt utstyr indiske motorsykkel fender tips arbeide på Kawasaki Drifter. Disse fender tips lettest kan finnes på motorsykkel swap oppfyller eller online via nettauksjoner. Originale deler med god stand krom vil kreve en pris, så vær klar over at du kanskje må bruke mer for å få tak i disse delene i god stand. Deler som er pitted eller viser sin alder vil være langt rimeligere, imidlertid, og kan gjøre en flott tillegg til Drifter din.
Kawasaki Drifter Fender Tips

Mens indiske fender tipsene vil fungere på Kawasaki Drifter, er det mulig å kjøpe fender tips spesielt utviklet for å fungere med Kawasaki Drifter. Forskjellen mellom disse utformingene er i veien hvor fender spissen er montert. Snarere enn å måtte endre fender eller tuppen, Kawasaki Drifter fender tips enten bruke en dobbeltsidig svamp tape for å feste fender tips til fender, eller en silikon lim. Den Kawasaki Nomad og Mean Streak begge bruker de samme framskjerm tips også.
Et annet alternativ for Fender Tips
p Hvis du ikke bryr seg for utseendet av fender tips, men likevel vil noen grad av beskyttelse for fremre og bakre støtfanger av motorsykkelen din, bør du vurdere å legge fender rails. Mens fender tips bare beskytte den ledende kanten av fender, fender rails wrap rundt fender helt, noe som gir en støtfanger som vil beskytte din fender fra dings og riper både foran og bak på motorsykkelen. Er disse fender støtfangere installert ved å bore inn i siden av fender og installere skruene for å feste det på plass, men en gang installert, gjør de en gledelig tillegg til styling av Kawasaki Drifter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110832.html

Previous:
Next:

motorsykler