Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke Transmission Fluid Nivå på en 1997 HD Softail

The 1997 HD Softail er en motorsykkel produsert av Harley-Davidson. Sjekk overføring væske regelmessig når du sjekker de andre væsker på sykkelen. Dette regelmessig vedlikehold holder sykkelen fungerer. Riktig overføring væske nivåer bidra til å holde girene fra sliping og unngå at motoren blir overopphetet. Kontrollere nivåene krever en sykkel stå å holde motorsykkelen oppreist for å få en korrekt avlesning. Dette vedlikeholdet tar ca 15 minutter. Du trenger
Bike stativ
Phillips skrutrekker
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Kjør Softail i fem til ti minutter å varme opp motor. Sørg for å skifte gjennom alle girene i løpet av denne oppvarmingen.
2

Park sykkelen på en jevn overflate og legg den i en sykkel stativ for å holde den oppreist.

3

Fjern motorpanseret ved å skru ut 10 skruer med en stjerneskrutrekker. Sett skruene og foringsrør til side på et trygt sted.
4

Finn overføring på høyre side av motoren. Trekk ut peilepinnen på toppen av overføringen. Tørk den av med en fille og se på fargen på væsken. Det bør være et gjennomskinnelig, rød farge. Hvis det er ugjennomsiktig eller annen farge enn rød, endre væske. Sett peilepinnen tilbake i overføring og trekk den ut igjen. Les nivået av væske på pinne, det bør være omtrent halvveis mellom minimum og maksimum linje. Hvis det er under halvveis, fylle det. Renne litt hvis det er over den maksimale linje.
5

Plasser panseret tilbake over motoren og fest den med skruene. Ta sykkelen fra stativet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109125.html

Previous:
Next:

motorsykler