Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan identifisere en Chopper Frame av VIN

Under produksjonsprosessen , blir et unikt 17 -sifret nummer trykt på rammen av alle kjøretøy . Dette identifikasjonsnummer klassifiserer hvert kjøretøy og lar Department of Motor Vehicles å holde en detaljert historie om eventuelle ulykker , tyveri , vannskader, og om eventuelle nye og tidligere eiere av et kjøretøy. Selv med bare rammen av et helikopter , kan du finne VIN, og bruke den til å kjøre et søk . Instruksjoner
en

Besøk Cyclechex nettstedet. De spesialiserer seg på motorsykkel historie rapporter , hver rapport som inneholder viktig informasjon om kilometerteller opplesninger, berging eller skadede titler, ombygd titler, produsentenes spesifikasjoner, og noen rapporterte ulykker . For å komme i gang , bare skriv VIN inn i "Enter Vin #" -feltet og klikk "Go " for å sende nummeret og produsere et kjøretøy historie rapporten.
2

Besøk My Motorcycle Sjekk nettsiden. En ledende leverandør av online kjøretøy historie rapporter , de tilbyr detaljerte rapporter om biler av alle slag, inkludert motorsykler . Skriv inn VIN i den aktuelle boksen for å lage en rapport med informasjon om eventuelle innrapporterte ulykker , tyveri , vannskade, brann skader, og kilometerteller rollback .
3

Besøk Carfax nettstedet. Oppgi VIN fra helikopteret VIN inn i " Start Søk" boksen for å få en rapport . Hver Carfax rapport kontrollerer for tidligere og nåværende eiere, kilometerteller problemer, ramme skader, og inkluderer ulykke og service poster .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109121.html

Previous:
Next:

motorsykler