Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Analoge målere Vs . Digitale måleinstrumenter for Motorsykler

Enten du kjøper en ny motorsykkel eller accessorizing en ny for å få en perfekt tilpasset utseende, er en av de viktigste spørsmålene hva slags målere å få. De to store alternativer er analoge instrumenter og digitale målere . Estetikk

En faktor som kan spille inn i valget mellom analog og digital er utseende . På noen sykler , kan den gammeldagse utseendet til en analog måler være mer visuelt tiltalende enn en mer moderne digital måler . Dette er veldig mye opp til eieren av sykkelen , som ulike mennesker har ulike estetiske preferanser .
Fordeler med digitale instrumenter

Digitale målere bruke en flytende krystall eller andre elektronisk system for å vise vitale statistikk over sykkelen sin drift , slik som hastighet og turtall , i form av tall på en skjerm . De er vanligvis mer nøyaktig enn analoge trykkmålere samt å være lettere å lese under en rekke forhold, for eksempel om natten eller i dårlig vær .

Fordeler med analoge målere

analoge målere bruker en roterende nål til å peke til tall på en oppringt for å indikere til sjåføren detaljene i sykkelens drift. Analoge målere kan ikke være så lett å lese et nøyaktig tall fra som digitale instrumenter , men de utmerker seg i viser endringshastigheten av en verdi (for eksempel ved hjelp av rotasjonshastigheten til nålen på speedometeret til å måle akselerasjon) . Dette kan være svært verdifull for motorsykkel bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109411.html

Previous:
Next:

motorsykler