Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er Harley Aktiv Eksos Control?

Utviklet av Harley-Davidson Motor Co å redusere lyd og støy utslipp fra deres linje av motorsykler, er Aktiv Intake kontroll (AIC) system en elektronisk styrt servo som åpner og lukker en ventil i inntakskammer ifølge forutbestemte turtall. Active Intake kontroll fungerer sammen med Active Eksos kontroll system. Utslipp Krav

Jobbe i henhold til møte høyere utslipp standarder innført av EU-kommisjonen og de Association des CONSTRUCTEURS Européens de Motocycles (ACEM) i 2008, begynte Harley-Davidson for å implementere Active Intake Kontroll og Aktive Eksos Styringssystemer i sine internasjonale motorsykkel modeller.
Funksjon

Formålet med Aktiv Intake System (AIS) er å redusere mengden av lyd, eller støy, slippes ut av MC ved å regulere inntaket av luft inn i motoren. AIS er sammensatt av en ventil og en servo som er kontrollert av motorsykkelens Electronic Control Module (ECM).
Operation

Ved tomgang, AIS ventilen er lukket, begrenser mengden luft sluppet inn i motoren til et minimum og å senke lydnivået av eksos. Når motorens turtall øker, sender ECM et signal til servo, som åpner ventilen og gir mer luft inn i motoren for å oppfylle nødvendig drivstoff /luftblandingen for høyere ytelse krav.
Fordeler
med

Harley-Davidsons motorsykler har dratt nytte av innføringen av AIC-systemet, sammen med Active Eksos kontroll system, ved å redusere mengden av lyd-og gassutslipp å skape en mer miljøvennlig kilde til transport.
Utenom AIC

Selv om de fleste motorsyklister ikke merke tilstedeværelse av Active Intake Control, har mange performance-tenkende ryttere bemerket at den restriktive inntak kan rane motor av makt. For å bekjempe dette, kan AIC omgås med ettermarkedet "emulatorer." Gjør du det, vil imidlertid føre til at produsentens garanti, og er kun ment for off-road kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106597.html

Previous:
Next:

motorsykler