Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre tennplugger på en 2006 Kawasaki Ninja 6R

Din Kawasaki Ninja ZX-6R kan ikke operere uten sine tennplugger, hvis eneste oppgave er å tenne blandingen av luft og drivstoff forbrukes av motoren. Innenfor normalområdet kjøreforhold på veien, bør Ninjas tennplugger inspiseres hver 12.000 miles og erstattet etter behov. Konkurransedyktige bruk, for eksempel racing, vil ta en toll på tennpluggene, ringer for erstatning etter hver hendelse. I tillegg motorproblemer som spenner fra misfires til overoppheting kan være forårsaket av en skadet eller defekt tennplugg. Du trenger:
5 mm unbrakonøkkel
10 mm socket
Stikknøkkel
To 10 mm Kombinasjonsnøkler
Phillips skrutrekker
16 mm Plugghetter
Fire NGK CR9E tennplugger
Vis flere instruksjoner
en

Skru de to boltene som fester dekselet på venstre side, samt enkelt bolt fra den fremre kanten av dekselet på høyre side, som ligger under begge sider av forsetet, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk sidedekslene bort fra rammens montering maljen.
2

Løsne festeboltene fra begge sider av forsetet, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Løft fronten av setet opp før det klarner tanken, deretter dra setet framover for å frigjøre krokene plassert under baksiden av setet fra motorsykkelens ramme.
3

Skru av negative batterikabelen bolt, angitt med et minustegn (-) symbol trykt på batteriet, med en stjerneskrutrekker. Trekk den negative batteriet kabelen vekk fra batteriet og terminaler.
4

Skru frem drivstofftanken dekselet bolt, plassert på fronten av tanken, nær styret, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Løsne skruene på begge sider av drivstofftanken med en 5 mm unbrakonøkkel. Skru av pivot bolt og mutter fra bunnen av drivstofftanken, ved hjelp av et par 10 mm Kombinasjonsnøkler.
5

Løft bensintanken av motorsykkelens ramme. Trekk den elektriske kontakten fra bunnen av tanken, samt avløpsslangen og drivstoffledningen. Sett drivstofftanken til side.
6

Koble luftinntaket trykksensor kontakten fra høyre side av luften boksen. Trekk ut alle fire drivstoff injektor bly kontakter fra toppen av luften boksen. Legg merke til plasseringen av hver kontakt som du kobler dem. Løsne alle fire duct klemmer på bunnen av luften boksen med en stjerneskrutrekker. Skru av forward air boksmontering bolt, plassert nær styret, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk luften boksen av motoren og inntak kanaler.
7

Trekk først tennspolen kontakten på langt venstre side av motoren, trekk deretter coilen opp og av sin tennplugg. Skru ut tennpluggen fra motoren med en 16 mm Plugghetter og en pipenøkkel. Skru en ny CR9E tennpluggen inn i motoren, for hånd, deretter stramme den til 113 tommers-pounds med en momentnøkkel og en 16 mm Plugghetter. Skyv tenningen spiral på slutten av tennpluggen og koble den elektriske kontakten. Gjenta for å erstatte de resterende tre tennplugger.
8

Skyv luften boksen på motoren inntak kanaler, og stram deretter duct klemmer med en stjerneskrutrekker. Skru frem luft boksmontering bolt på plass, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Koble til drivstoff injektor-kontakter i den rekkefølgen de ble fjernet. Plugg luftinntaket sensor inn i kontakten på høyre side av luften boksen.
9

Lay drivstofftanken på toppen av luften boksen og motorsykkelens ramme. Skyv leddbolten inn i bunnen av tanken og løst skru svingetappen mutteren på plass. Løft tank mot dreieskruen og koble drivstoff linje, dreneringsslange og den elektriske pluggen i sine respektive posisjoner under tanken. Senk tank og skru den siden festeboltene på plass med en 5 mm unbrakonøkkel. Skru frem drivstofftanken montering bolt på plass med en 5 mm unbrakonøkkel. Stram dreieskruen og mutter med et par 10 mm Kombinasjonsnøkler
10

Fest negative batteriet kabelen på batteriets negative. (-) Terminal. Stram bolten med en stjerneskrutrekker.
11

Skyv kroker under baksiden av forsetet i sporene bygget inn i motorsykkelens ramme, senk setet på plass. Skru setet festeboltene på plass med en 5 mm unbrakonøkkel.
12

Skyv tappene på de indre ansiktene til begge sidedekslene i ramme-montert maljer. Skru av sidedekselet festeboltene på plass med en 5 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111064.html

Previous:
Next:

motorsykler