Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan måle Motorcycle Felger

Motorsykkel felger er vanligvis en aksje størrelse for hver bestemt merke og modell . Noen ryttere endre til et bredere dekk som passer på en bredere rim for bedre fremkommelighet eller av estetiske grunner . Bredere felg er lave profil med dekkets høyde mindre enn bredden . En ulykke på en motorsykkel eller slippe en sykkel ofte bøyer en felg slik at den ikke vil holde luften i dekket. Måling av diameteren og bredden på felgen bestemmer erstatning størrelse. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Place motorsykkelen felgen på et flatt underlag som en arbeidsbenk eller bord. Sett den i samme posisjon som om den er montert på en motorsykkel .
2

Hold felgen i posisjon med en hånd slik at den ikke ruller . Plasser tuppen av et målebånd inne i vulsten set område øverst og måle til vulsten set området nederst vertikalt på felgen utside . Vulsten set område er på innsiden av det ytterste flens på felgen omkretsen. Dette er diameteren til felgen .
3

Place spissen av målebåndet på toppen av felgen i perle sett området og strekke båndet til den motsatte side av vulsten sett område . Dette er bredden av felgen . Den perle satt området på bredden av en felg er der dekket kantene møtes felgen inne i den første flensen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109092.html

Previous:
Next:

motorsykler