Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Rx1 Apex Specs

The RX - en Apex er en race-inspirerte snøscooter produsert av Yamaha som er ment å bli ridd på kurs og naturlig terreng . På grunn av sin hurtighet og kraft, er denne snøscooteren anbefales ikke for nybegynnere. Yamaha RX - en Apex er i stand til å produsere over 145 hestekrefter og kan nå hastigheter på 140 miles i timen . Motor spesifikasjoner

Yamaha RX - en Apex hadde en 998 cc, firesylindret , firetakts motor. Hver av de fire sylindere inneholder fem ventiler for inntak og-uttak . Sylinderboringen har en diameter på 2,9 inches og dens slag stempelet beveger seg totalt 2,2 inches .
Chassisspesifikasjoner

forstillingen av RX - en hadde en uavhengig dobbel A-arm som har aluminium høytrykk gassdrevne sjokk . Bakhjulsopphenget var en enkelt - sjokk og også omtalt aluminium høyt trykk gassdrevne sjokk . Skiene er en saddleless design og er laget av lett plast.
Dimensjoner

Yamaha RX - en Apex er 108,5 inches lang, 47,6 inches bred og 46,9 inches høy. Drivstofftanken rommer maksimalt 10 liter og oljetanken kan holde 3 liter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109870.html

Previous:
Next:

motorsykler