Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Kontroller motorolje på en 1982 Yamaha 250

I motsetning til sine to-takts modellene, Yamahas 1982 250 kubikkcentimeter motorsykler støttet seg på et konsistent mengde olje for smøring av sine motorer. For mye eller for lite olje kan skape et vell av problemer, alt fra oljeutblåsning inn luftfiltrene til overoppheting og fullstendig motorsvikt. For å hindre at olje sult eller overfylling, Yamahas ingeniører innarbeidet en runde, glass oljenivå måleren på høyre side av motorer som brukes av de XT250, SR250 og TT250 modeller. Dette gjør at motorsykkelens rytteren å vite nøyaktig hvor mye olje i motoren på et øyeblikk. Du trenger
Motor olje
Håndpumpe
Vis flere instruksjoner
en

Start motorsykkel og la den kjøre i stedet for tre minutter å varme sin oljetilførsel til driftstemperatur. Stopp motoren.
2

Finn oljenivået måleren på motorens høyre veivhusdekselet, som ligger nær eller under høyre fot pinne.
3

tak høyre håndtak og motorsykkelens ramme. Trekk motorsykkel mot deg for å løfte den inn i en oppreist posisjon
4

Hold motorsykkel på plass og finne runde, glass port -. Oljenivået måleren - på bunnen av motorens rett veivhuset. Legg merke til oljenivået i måleren som det fylles med olje. I de fleste tilfeller bør oljenivået være nær eller like ovenfor sentrum av måleren.
5

Nedre motorsykkelen på stativ sin.
6

Legg ny olje til motoren, gjennom påfyllskruen på høyre veivhusdekselet, som trengs for å øke olje-nivået til sentrum av måleren. Hevert olje ut av olje filler, ved hjelp av en håndpumpe, å senke oljenivået etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108075.html

Previous:
Next:

motorsykler