Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre bremseklosser på BMW Motorsykler

BMW motorsykler bruke en flytende caliper bremser. Kalipperne står fritt til å flyte på sine bolter og flytte rundt som trykket er brukt og sluppet til bremseklossene. BMW bruker svart Kevlar pads som lager pads. Puten materiale gir friksjon når klem på bremse rotoren, omdanner kinetisk energi (hjulrotasjon) til termisk energi (varme som ledes bort ved hjelp av rotoren). Tid og bruk vil etter hvert slites putene ut. Eventuelle pads med mindre enn 1/8 tomme av materiale må erstattes. Du trenger
Mechanic redskap satt
Metric Allen driver satt
3/8 skralle
3/8 momentnøkkel
New caliper klipp
Vis flere instruksjoner

en

Fjern kalipperens festeboltene fra braketten med en Allen driver og skralle. Trekk bøylen uten festebraketten og gaffel /svingarm.
2

Fjern puten festebolten (e) med en Allen driver og skralle. Sett de gamle pads ut av bøylen. Fjern de gamle caliper klipp og kast dem.
3

Installer de nye caliper klipp i bøylen. Plasser de nye putene på plass i bøylen og installere puten festebolten (e). Trekk til bolten (e) til fabrikkens spesifikasjoner med momentnøkkel.
4

Sett bøylen tilbake på rotoren og til monteringsbraketten. Installer kalipperens festebolter og trekk dem til fabrikkens spesifikasjoner med momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106654.html

Previous:
Next:

motorsykler