Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Sprocket på en 2007 R6

The 2007 Yamaha R6 er en sport motorsykkel med en 599 cc in-line firesylindret motor. Alle Yamaha R6 modeller bruker drivkjeder og to tannhjul. Et tannhjul er koblet til bakhjulet, og den andre tannhjulet er koblet til overføring foran svingearmen. Fire 1/2 tommers nøtter sikre bakre tannhjul, og en 1/4 tomme mutter fester fremre tannhjul. Du vil trenge noen grunnleggende verktøy og ca to og en halv time for å erstatte begge tannhjulene. Du trenger
Motorsykkel lift
Tenger
Push rod
Hammer
Ratchet
Socket satt
Vis flere instruksjoner
1

Hev R6 opp fra bakken ved hjelp av motorsykkelen lift. Fjern bakakselen mutteren med tang og sette mutteren til side.
2

Skyv bakhjulet forover og ta kjedet fra tannhjulet. Plasser ventilløfteren på akselen bolt og trykker den ut ved hjelp av hammer. Trekk bakhjulet av rammen.
3

Fjern de fire boltene fra rundt den indre kanten av bakre tannhjulet med skralle og socket. Trekk tannhjulet fra rattet. Plasser den nye tannhjulet på hjulet og stram til mutterne inntil de er tettsittende.
4

Fjern mutteren i midten av den fremre tannhjulet med skralle og socket. Dra fremre tannhjulet utenfor transmisjonen. Plasser den nye på overføring og trekk til mutteren.
5

Place bakhjulet på rammen og bytt ut kjeden til tannhjulene. Sett på akselen til rammen og bakhjulet motsatt vei som du fjernet det. Sett på aksel mutteren og stram til. Senk sykkel til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109116.html

Previous:
Next:

motorsykler