Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DR350 Specs

The Suzuki DR350 er en motorsykkel som ble produsert 1990-1999. Den DR350 er godt kjent for å være en sykkel i stand til både off-road og on-road kjøring. Alle detaljene i sykkel (dens spesifikasjoner) er det som gjør Suzuki DR350 den unike og multicapable maskin som sine ryttere kan ta gjennom de tøffeste løypene samtidig være i stand til å håndtere godt på veien. Akselavstand

akselavstand på en motorsykkel refererer til avstanden mellom midten av forhjulet og midten av det bakre hjulet. I midten av hvert hjul er det punktet hvor hjulet vanligvis kommer i kontakt med bakken. Den DR350 har en akselavstand på 56,7 inches med unntak av de modellene som er produsert i 1998 og 1999, som begge har en 57,1-tommers akselavstand. En akselavstand på 50-tallet regnes som middels til liten. Dette gjør DR350 stand til jevnere kjøreegenskaper på smuss stier. Jo kortere akselavstand holder sykkelen mer kontrollert.
Lengde

Den totale lengden på DR350 varierer mellom 85 og 88 inches. En lengde på 80-tallet regnes som kort. En kortere sykkel håndterer generelt bedre over både fortau og skitt stier. Den kortere lengde tillater at rytteren mer kontroll over retningen av sykkelen under normal kjøring. Det gir også mulighet for mer høyde under hopp som skaper muligheter for triks og stunts. En omstendelig sykkel kontrollerer godt over fortau og ofte tillater rytteren å bære med seg utstyr om nødvendig.
Engine

Motoren på DR350 er en fire- takts motor. Dette betyr at hver gang veivakselen roterer, fullfører motoren fire separate handlinger eller slag. Den første slag trekker luft og bensin inn i sylindrene i motoren. Det andre slag skyver sylinderen tilbake opp og komprimerer blandingen av gass og luft. Det tredje slag er et resultat av en eksplosjon av den gass-og luftblandingen. Denne eksplosjonen er det som beveger veivakselen rundt igjen for å fullføre en syklus. Det siste slaget gjør at luften (røyk) fra eksplosjonen å flykte fra motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108126.html

Previous:
Next:

motorsykler