Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Davidson Feilsøking

Harley-Davidson er en amerikansk produsent av motorsykler grunnlagt i Wisconsin i 1903. Selv om Harley-Davidson er kjent for å være godt utviklet, som enhver maskin kan de fortsatt tidvis har mekaniske problemer. Det anbefales at en sertifisert mekaniker gjennomføre noen omfattende maskineri arbeid på motorsykkelen av sikkerhetsmessige grunner. Imidlertid kan noen Harley rytter forfølge en kort feilsøking og reparasjon session hjemme med letthet. Du trenger
Oil (valgfritt)
Reservedeler (valgfritt)
Wrench
batteri (tilleggsutstyr)
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller væske i den øvre delen av forgaffel og støt. De må være toppet og fullt forseglet. En oljelekkasje kan føre til tap av kontroll, redusere kontakt patch integritet, og tvinge dekk å sprette på grov fortau.
2

Juster forgasseren for å minske en grov tomgang eller å eliminere sputtering når du starter. For å gjøre dette, slå forgasseren skruen med en skiftenøkkel til du får en ønsket drivstoff til å kjøre motoren jevnt.
3

Test batteriet for å sikre maksimal effekt. En automatisk forsyning butikken vil vanligvis teste batteriet for gratis. Batterier generelt mislykkes på tre måter: lader ikke, ikke holder kostnad, eller ikke slippe en kostnad under belastning. Hovedlyskastere vil ikke fungere med en av de første to problemer. Hvis batteriet ikke slipper anklagen, kan frontlyktene fortsatt fungere, men motoren vil ikke snu. Bytt ut batteriet hvis det er nødvendig.
4

Kontroller sykkelen for synlige skader. Harley-Davidson erindrer mange 2008 modeller for sprekker i drivstoff filter skallet, og de husket flere 2009 og 2010 modeller for å forsterke foran drivstofftank mounts. En sprekk i dette området kan føre til tap av drivstoff press, noe som fører til hyppige boder og tap av ytelse.
5

Sørg for at lufttrykket er på et passende nivå. La sykkelen forbli stasjonære noen timer, deretter teste igjen. Lavt lufttrykk kan indikere en lekkasje i luftslangen som utgår fra hvert støt eller gaffel rør, til Schrader-ventilen. Pass på å også sjekke slangen for knekk, sprekker eller lekkasjer. Erstatt alle slanger, eller beslag, som er skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110800.html

Previous:
Next:

motorsykler