Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Switch Motorcycle Oil til syntetisk olje

Syntetiske oljer gir overlegen smørende egenskaper og lengre serviceintervaller enn konvensjonelle hydrokarbon-baserte oljer. Lab kjemikere kan skreddersy rene syntetiske oljer for spesifikke bruksområder, som oljer er utelukkende består av kunstige komponenter. Noen "syntetiske" oljer er ikke sanne syntetiske stoffer, og er faktisk super-raffinert hydrokarbonolje. Sjekk produsentens opplysninger for å sikre at oljen er en ekte syntetisk. Sanne syntetiske oljer motstå virkningene av varme og skjærkraft i mye lengre tid enn konvensjonelle oljer. Noen produsenter har en 25.000 kilometer eller 1-års service intervall, som er mye lengre enn 3000 kilometer eller 3-måneders serviceintervall nødvendig med konvensjonelle hydrokarbon olje. Du trenger
Oppsamlingspanne
Wrench
New tappeplugg pakning
Olje-filter skiftenøkkel
Nytt olje filter
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner

en

Start motoren og varme sykkelen opp til driftstemperatur. Parker sykkelen på et plant underlag og støtte den på håndvending stativ (stativ) på hardt, jevnt underlag.
2

Fjern motoren oljepåfyllingslokket. Sett en hake fat under motorolje bunnpluggen. Fjern motorolje bunnpluggen med en skiftenøkkel og la oljen renne helt fra motoren.
3

Skift motorolje tappepluggen pakningen og sett pluggen i dreneringshullet. Stram pluggen sikkert med en skiftenøkkel.
4

Fjern maskinrom oljefilteret med et filter skiftenøkkel, Buford verktøy eller for hånd. Tørk filteret base med en ren butikk fille for å fjerne gammel olje, rusk og den gamle filter pakning, som kan bli sittende fast til underlaget.
5

Smør det nye oljefilteret pakning med ren olje. Prime oljefilteret ved å fylle den opp med ny syntetisk olje hvis motoren er en turboladet modell. Monter oljefilteret på motoren og trekk til for hånd til pakningen berører bunnplate. Trekk til filteret en annen 1/2 til 3/4 omdreining for hånd. Ikke stram filteret, eller du kan dele gummipakningen. Tørk opp eventuelt oljesøl med en ren butikk fille.
6

Legg passende mengde og vekt av syntetisk olje på motoren. Se i bruksanvisningen for informasjon om olje viskositet og kapasitet.
7

Installer motoren oljepåfyllingslokket og starte motoren. Observer oljefilteret base for lekkasjer. Slå av motoren. Kontroller oljenivået og etterfyll om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107147.html

Previous:
Next:

motorsykler