Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre frontruten på en Yamaha FJR

The FJR1300 er den fremste sport-touring modellen blant Yamahas motorsykler. Den FJR1300 ble introdusert til det europeiske markedet i 2001 og ble brakt til USA i 2003. En elektronisk justerbar vindskjerm lagt til FJR er komfortabel, men likevel sporty utseende, slik at rytterne å omplassere frontruten som nødvendig for å avlede vinden med økende hastighet. Frontruten kan bli skadet av veien rusk eller en krasj, som krever utskifting av plast skjold. Mens frontruter på FJR modeller bygget før 2005 er sikret med lett tilgjengelige festene, nyere modeller bruker skjult maskinvare for å sikre hver frontruten til en justerbar brakett. Du trenger
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Flytt frontruten til sin helt senket posisjon ved hjelp av bryteren på venstre håndtak.

2

Fjern de øvre Vinduspresenning bolter, som ligger under fronten av frontruten, ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Fjern den øvre frontruten slik at du kommer frontruten skruer.
3

Fjern frontruten festeskruer, med en stjerneskrutrekker. Ta tak i sidene av frontruten, og løft det av frontruten braketten.
4

Plasser den nye frontruten løpet braketten. Juster hullene i frontruten med brakett er gjengede hull. Skru frontruten skruene på plass.
5

Ta tak i sidene av frontruten, så vrikke den fra side til side. Sjekk at alle sju skruene er satt helt inn i de tilsvarende hullene, hvis frontruten beveger seg i det hele tatt.
6

Plasser øvre frontruten dekselet over frontruten, sette tappene støpt inn i bunnen av dekselet inn de rektangulære hull skåret i frontruten.
7

Skru de øvre frontruten skruene på plass under fronten av frontruten, og stram dem for hånd.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111739.html

Previous:
Next:

motorsykler