Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Senter styret på en 1996 FLHR

The 1996 Harley-Davidson FLHR Road King er illustrerende for amerikanske landeveissykler. Design funksjoner inkluderer varemerket fett-boy gasstanken med en krom instrument panel som overganger til den store styret klemmen ved styrekrone. Vanligvis Center Du barene hvis sykkelen ble droppet eller ved endring av barene. Sentrering styret på en 1996 FLHR er relativt lett for den gjennomsnittlige gjør-det-selv-mekaniker. Du trenger
5/16-inch hex skiftenøkkel
Ruler
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på støtten sin. Skreve forhjulet slik at du står overfor styret klemmen.
2

Løsne fire socket bolter på styret klemmen med en 5/16-inch hex skiftenøkkel. Løsne boltene nok slik at du kan rotere styret fram og tilbake i klemmen for hånd.
3

Mål avstanden fra høyre kant av klemmen til sentrum av den oppadgående bøye på høyre side av barene med en linjal. Mål avstanden fra den venstre kant av klemmen til sentrum av den oppadgående bøy i den venstre side av stolpene. Legg merke hvilken vei du vil flytte stolpene til sentrum dem på styrekrone.
4

Roter barene frem og tilbake for hånd som du sentrere dem fra side til side i styret klemmen ved hjelp linjal som en veiledning. Trekk til festeboltene delvis med sekskantnøkkel.
5

Sitt på rytterens sete. Sette begge føttene på bakken og jevn motorsykkelen oppreist. Hold i håndtakene og plasser styret på foretrukket tilt. Trekk til festeboltene sikkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111314.html

Previous:
Next:

motorsykler