Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan reparere en motorsykkel dekk punktering

Ifølge Sound Rider magazine, ekte motorsykkel dekk utblåsninger er sjeldne, gitt teknologi av moderne dekk. Imidlertid kan motorsykkel dekk punkteringer fortsatt være farlig, og du bør håndtere en så snart du skjønner at det er et problem. Dersom din sykkel begynner å styre merkelig, eller du merker at det er ellers ikke ridning som det skal, dra over til veien og undersøke dine dekk. Hold de nødvendige verktøy for å reparere dekkene dine med deg til enhver tid, i håp om at du ikke trenger dem. Du trenger
Slangeløst dekk reparasjonssett
tubed dekkreparasjonssett
Sandpapir (dersom ikke inkludert i tubed dekkreparasjonssett) Nike Air pumpe
Tire strykejern (bare nødvendig for tubed dekk)
Vis flere instruksjoner
slangeløse dekk
en

Bruk skruen som følger med slangeløse dekk reparasjonssett for ujevn opp sidene av punktering. Skyv skruen inn og ut sakte og forsiktig for å gi en fin, grov overflate for å klebe, og holder pluggen på plass.
2

Påfør limet som fulgte med settet til sidene av punkteringen, og også til pluggen. Ta deg god tid, ikke får limet noe annet, da disse er de eneste stedene som du vil at ting skal holde
3

Sett pluggen som fulgte med settet ditt inn i hullet. . Bruk den medfølgende verktøyet, hvis kit retninger angir at et verktøy skal brukes til å sette støpselet. Hold pluggen på plass i ett til to minutter før la gå.
4

Pump dekk opp til din motorsykkel anbefalte pounds per kvadrattomme (PSI) med reise luftpumpe. Bruk PSI anbefalt av motorsykkelens produsenten, ikke den som står på sideveggen av dekket.
5

Vent 15 minutter (20 eller mer i kaldt vær) før riding motorsykkelen til sikkerhet. Les og forstå fartsgrensen som dekk plugg er rangert mens du venter, og ikke overstige den fartsgrensen for å opprettholde sikker drift av motorsykkelen.
Tubed Dekk

6

Fjern dekk fra felgen med dekk strykejern, og deretter fjerne slangen ut av dekket. Trekk røret rett ut, men vær forsiktig slik at du ikke påfører ytterligere skade.
7

Identifiser punktering, deretter grov opp overflaten av rør rundt punktering med sandpapir slik at limet vil holde mer fast. Påfør limet patch i reparasjonssett til røret.
8

Vent tiden anbefalt av røret lappesaker produsenten før du setter slange og dekk tilbake på kanten av motorsykkelen. Blås til PSI anbefalt av motorsykkelens produsent og ri i sikkerhet. Ikke ri over fartsgrensen anbefalt av produsenten av dekk lappesaker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107706.html

Previous:
Next:

motorsykler