Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner for Installere en motorsykkel frontrute

Motorsykkel frontruter beskytte rytteren fra elementene ved å blokkere mye av vind og regn fra å treffe hennes kropp. Mange sykler kommer fra lager uten frontruten, eller med en svært lav vindskjerm som tjener litt mer formål enn å se sporty, så mange ryttere finne seg i markedet for en større vindskjerm som vil tjene deres behov. Heldigvis installere en motorsykkel frontruten krever ikke ta sykkelen inn i butikken eller kjøpe en masse spesialverktøy. Jobben kan få gjort enkelt med bare en skrutrekker. Du trenger
New frontruten
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Bestem skruen mønster. De fleste cruiser stil motorsykler har enten en universell passform to skruene festesystem eller fire skrue festesystem. Andre motorsykler har litt forskjellige systemer, så når du kjøper en ny frontrute, bør du bekrefte at det passer til spesifikasjonene for sykkelen din. De fleste produsenter har en liste over motorsykler frontruter vil passe tilgjengelig på nettet.
2

Fjern gjeldende frontruten. For å fjerne en motorsykkel frontruten, bare skru ut skruene som holder den på plass.
3

Installer den nye frontruten. Hold den nye frontruten på plass samkjøre skruehullene. Fra og med den øvre venstre side, skru stramme skruen nok til å holde frontruten, men fremdeles gi litt rom for gi. Deretter stramme nedre høyre side skrue, igjen forlate det litt løs. Fortsett å forsiktig stramme hver av de andre skruene. Mens skruene skal være tett nok til å holde vinden skjold fast, kan over-innstramming føre til at plast for å knekke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107705.html

Previous:
Next:

motorsykler