Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta på Seat Av en Harley Sportster

Harley-Davidson utstyrt sine 883 og 1200 Sportster-modellene med et bredt utvalg av seter gjennom årene, alt fra elegante solo saler til tungt polstret touring seter. Mens det er liten grunn til å forstyrre setet fra en Sportster under normale omstendigheter, noe vedlikehold og reparasjon situasjoner vil kreve fjerning av hele setet. Oppgaven er relativt smertefri, som setene som benyttes av enten Sportster modell blir holdt på plass av en enkelt bolt. Å få fart på prosessen neste gang du trenger å fjerne setet, må du bytte sete bolt med en tommeskruen under reinstallasjon, noe som gjør jobben en helt uten verktøy affære. Du trenger
Phillips skrutrekker.
1/4-20 x 1/2-tommers Fingerskrue
Vis flere instruksjoner
en

Skru setet skruen fra setets bakre festeknast, med en stjerneskrutrekker.
2

Ta tak bak på setet og løft det av bakskjermen og rammens seteskinnene.
3

Trekk hele setet bort fra drivstofftanken til krokene under foran setet atskilt fra sporene i motorsykkelens ramme. Stille inn setet til side.
4

Skyv setet kroker i rammen spor å installere setet.
5

Senk setet på rammeskinnene og bakskjerm.
6

Skru setet skrue i setets bakre montering stroppen og bakskjermen, med en stjerneskrutrekker. Alternativt, skru en 1/4-20 av 1/2-inch thumbscrew i bakre montering stroppen og bakskjermen for hånd, i stedet for aksjen sete skrue, for å påskynde fremtidige sete flytting.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111056.html

Previous:
Next:

motorsykler