Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Disc bremseklosser på en ATV

All-terreng kjøretøy ble introdusert i 1970 som et alternativ til to-wheel skitt sykler. I utgangspunktet hadde ATV tre hjul, men ved begynnelsen av 1990, ble nesten alle ATV utformet med fire hjul. ATV har plate-bremsesystemer. Du kan enkelt endre bremseklossene på en ATV i en eller to timer med vanlige verktøy. Du trenger
Hydraulisk jekk
fire bukker
hjulmutternøkkel
Skiftenøkkel
Flat skrutrekker
Hex skiftenøkkel
Replacement bremseklosser
Vis mer Instruksjoner
en

Løft ATV med en hydraulisk jekk og sted bukker under rørramme medlemmer. Senk hydraulisk jekk slik at alle hjulene er av bakken og den fulle vekten av ATV er støttet av bukker.
2

Fjern lug nuts fra alle fire hjul med en hjulmutternøkkel slått i mot klokka. Fjern hjulene fra navet og rull dem til side.
3

Fjern boltene fra bøylen vakt med en skiftenøkkel slått i mot klokka. Fjern bøylen vakt og sett det og boltene til side. Hopp over dette trinnet hvis din ATV ikke har caliper vakter.
4

Fjern de to boltene som holder bøylen på plass med en skiftenøkkel slått i mot klokka. Skyv boltene ut av sine festehull og sett dem til side. Trekk bøylen bort fra bremse rotoren og holder den i hånden. Ikke strekk fleksibel brems linje knyttet til målepunktet.
5

Fjern skruene som fester rusk dekselet til bøylen med en flat skrutrekker slått i mot klokka. Sett skruene og rusk dekselet til side. Hopp over dette trinnet hvis din ATV ikke kom utstyrt med rusk dekker på målepunktene.
6

Fjern skruene fra bøylen som holder bremseklossene på plass med en sekskantnøkkel slått i mot klokka. Sett skruene til side. Trekk bremseklossene fra bøylen og kast dem.
7

Plasser en "C" klemme over caliper stempel og utsiden av kalipperen. Trekk i håndtaket på "C"-klemmen i retning med urviseren for å skyve stempelet tilbake i kroppen av bøylen for å gi rom for den ekstra tykkelse av de nye bremseklosser. Fjern det "C"-klemme ved å løsne håndtaket i en retning mot urviserne. Skyv nye pads (to per caliper) i bøylen, og stram festeskruene med en sekskantnøkkel i klokkens retning.
8

Sett rusk dekselet på bøylen og stram til skruene. Skyv bøylen tilbake over rotoren og linje opp monteringshullene. Tre de holder boltene inn i hullene og stram med en skiftenøkkel slått i klokkens retning. Bytt kalipperens vakt.
9

Gjenta trinn 3-8 for alle hjul. Plasser hjulene tilbake på navene og stram lugs nøtter med en hjulmutternøkkel. Hev ATV med en hydraulisk jekk og fjerne bukker. Senk hydraulisk jekk til hjulene er på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107071.html

Previous:
Next:

motorsykler