Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Forskjellen mellom en Knucklehead & en Ironhead

Harley - Davidson har produsert mange motorer i sin historie. De knucklehead og Ironhead motorer ble oppkalt etter funksjoner i motoren og materialene som ble brukt til å produsere dem . Begge motorene har markert gjort sin plass i Harley historie . Knucklehead

Knucklehead er en 74 -kubikk -tommers ( 1200 cc ) motor som ble fordelt mellom 1936 og 1947 . Den Knucklehead har en overhead ventil , V -twin design. Den Knucklehead fått sitt navn på grunn av sine utstående rocker aksel bolter , som gir rocker bokser utseendet med en knyttneve .
Ironhead

Produsert i årene 1967 og 1984 , er det Ironhead Sportster en 54 -kubikk -tommers ( 883 cc ) motor. Det tok monikeren fra det faktum at det var sammensatt av en jern hode og sylindere. Den Ironhead har et rykte for å være den slemmeste og mest bråkete av Harley V -twin- motorer.
Historie

I 1936 introduserte Harley den Knucklehead Model E , tjente som oppmerksomhet etter at motoren brøt tidligere avstand poster. Den siste av de Knuckleheads ble produsert i 1947 , viser vei til Harley Panhead motor. Den Ironhead Model XL ble introdusert i 1957 . Den Ironhead Sportster ble produsert som en gate modell i 1958 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110502.html

Previous:
Next:

motorsykler