Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 600RR

Hondas CBR600RR er en dominerende kraft på veien eller i supersport-klassen racing. De 600RR ble innført i 2004, strittende med teknologi hentet fra Hondas RC211V MotoGP race sykkel. Pr. 2011 har 600RR blitt videreutviklet gjennom fire generasjoner av utvikling for å tilby det beste innen ytelse og pålitelighet. Imidlertid opprettholde denne pålitelighet er avhengig av regelmessig oljeskift for å sikre at motoren og transmisjonen er godt smurt mens det beveger seg med høy hastighet. Du bør skifte olje og filter hver 4000 miles, eller etter hver rase eller spor dag. Du trenger
Svingarm stand
oljeavtappingsbeholder
17 mm socket
Stikknøkkel
Oljetappeplugg (Honda del no.95701-06012-00)
Tetteskive ( Honda del no.90463-ML7-000)
Olje filter socket (Honda part no. 07HAA-PJ70101)
Shop håndklær
Oil filter (Honda part no. 15410-MFJ-D01)
Fire liter, 10W-30 motorsykkel-spesifikke motorolje
Vis flere instruksjoner
en

starte din CBR600RR og la den gå på plass. Stopp motoren etter at den har varmet til 180 grader Fahrenheit, som indikert av instrumentpanelet er temperaturmåleren. La motoren avkjøles i minst 10 minutter.
2

Løft motorsykkel av bakken, ved hjelp av en svingarm stand. Dette vil plassere motorsykkelen i et nivå, oppreist stilling for fullstendig tømming av motorolje.
3

Fjern den nedre kåpe fra motorsykkelen, med en 6 mm unbrakonøkkel.

4

Skru av oljepåfyllingslokket fra høyre motordekselet for hånd.
5

inn en oljeavtappingsbeholder under motoren. Skru ut pluggen fra bunnen av motorhuset, som ligger mellom Y-formede delen av eksosrørene, ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. La oljen renne i minst 10 minutter, eller til flyten av olje er redusert til en lys vedlikeholdslading.
6

Rengjør pluggen med en klut og inspisere Pluggens tråder og tetting vaskemaskin . Erstatte tappepluggen helt, hvis trådene strippet eller skadet på en måte. Erstattet tetningsskive, hvis den er bøyd eller revet. Skru pluggen inn i motorhuset for hånd, deretter stramme den til 22 fot-pounds med et 17 mm-kontakt og en pipenøkkel.
7

Skru av oljefilteret fra høyre side av motoren veivhuset, ved hjelp av et oljefilter socket og en pipenøkkel. Tillat den gjenværende oljen å renne fra motorens oljepumpe. Tørk av olje pumpe rent med en klut.
8

Spre et lag med 10W-40 motorolje rundt det nye oljefilteret O-ring. Skru oljefilteret på oljepumpe med hånden til den sitter godt. Stram oljefilteret til 20 fot-pounds, ved hjelp av en olje filter socket og en momentnøkkel.
9

Hell tre liter 10W-40 motorolje i filler halsen på toppen av høyre motor dekke. Skru av oljepåfyllingslokket på plass for hånd.
10

Start motoren og la den gå på plass før motoren er varmet til 180 grader Fahrenheit, som indikert av temperaturmåleren. Stopp motoren og la den avkjøles i fem minutter.
11

Kontroller oljenivået gjennom måleren bygget inn i bunnen av høyre motordeksel. Skru av oljelokket og hell 2 gram av 10W-30 motorolje i motoren på et tidspunkt til oljenivået er sentrert i måleren. Skru oljelokket på plass for hånd.
12

Sett Underkåpen på CBR600RR din, ved hjelp av en 6 mm unbrakonøkkel. Senk motorsykkel på stativ sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111254.html

Previous:
Next:

motorsykler