Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få en kopi av en Pennsylvania Motorsykkel Tittel

The Pennsylvania Department of Transportation Bureau of Motor Vehicles styrer titulere av statens motorvogner, herunder motorsykler. Når lien for motorsykkel er oppfylt, frigjør lien innehaveren tittelen til deg. Hvis det ikke er pant på motorsykkelen, den BMV problemene en etter du har kjøpt sykkelen. Hvis navnet blir mistet eller stjålet, blir ødelagt eller skadet eller blir borte i posten, søke om erstatning tittel fra PennDOT BMV. Utstede en erstatning tittel tomrom den gamle tittelen, så det er bare ett gyldig tittel for motorsykkel, selv om de gamle tittelen vises på nytt. Du trenger
Notarius gebyr
Sjekk eller postanvisning
konvolutt med førsteklasses porto
Vis flere instruksjoner
en

Innhent skjema MV-38O , enten ved å besøke en av de PennDOT BMV steder i delstaten Pennsylvania, eller ved å laste ned og skrive ut skjemaet fra BMV nettstedet.
2

inn nødvendig informasjon i Vehicle Information delen. Sjekk den aktuelle boksen i Reason for Duplicate Tittel delen. Ikke signere skjemaet på denne tiden.
3

skjemaet til en notarius publicus. Vis din identifikasjon i Notar å identifisere deg. Betale notarius gebyr hvis nødvendig. Signere skjemaet i nærvær av notarius, og deretter la notarius å notarize skjemaet.
4

Skriv en sjekk eller få en postanvisning for beløpet som er angitt på MV-38O skjemaet. Gjør sjekk eller MO ut til Commonwealth of Pennsylvania.
5

Sett den ferdige MV-38O skjema og sjekk eller MO i en konvolutt. Vedlegge den gamle tittelen hvis de dupliserte tittelen er å erstatte en skadet eller ødelagt tittelen. Legg ved kopi av politirapporten om den dupliserte tittelen er å erstatte en tittel som ble stjålet.
6

Mail konvolutten til PA Department of Transportation på adressen på MV-38O skjemaet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111283.html

Previous:
Next:

motorsykler