Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan identifisere Yamaha Virago Modeller

Yamaha introduserte "XV" Virago i 1981 som sin første V-twin motor motorsykkel. Tidligere Yamaha produserte motorene var oppreist enkeltsenger eller fire-sylindrede modeller. I sin søken etter å oppnå jevn ride forbundet med motorsykler som Harley-Davidson, skapte Yamaha en akseldrevet V-twin motorsykkel som ville utfordre Harley, og forårsake andre japanske produsenter til å følge etter. Først produsert i 1981 og det siste utpekt Virago produsert i 2003, inneholdt den Virago ulike motorstørrelser, 200-1100 kubikkcentimeter. Virago identifikasjon oppnås gjennom dekoding enten rammen serienummer /Vehicle Identification Number (VIN) og motorens serienummer. Instruksjoner
en

Finn rammen serienummer. Ifølge The Virago.co.uk, er rammen serienummeret på to steder - stemplet på den høyre side av rammen mens man sitter på motorsykkelen, og på en etikett festet til rammen. Klistremerket er vanligvis på styringen halsen under styret, synlig når forhjulet er slått helt rett. Fra 1981 til 1999, er serienummeret en ni-posisjon alfanumerisk kode, "1TW-080657," for eksempel.
2

Skriv ned VIN nummer og kryssreferanse det mot notering funnet på The Virago.co.uk 's VIN liste side. Prefikset er den primære Virago modell identifikator og er unik for dette året og størrelse motor, med følgende seks tall er sekvensiell produksjonsnummer, eller i hvilken rekkefølge det aktuelle Virago rullet av samlebåndet. Eksemplet "1TW-080657" er en 1998 XV1100 Virago.
3

Identifiser Yamaha motor nummer. Stemplet på høyre side av veivhuset mens du sitter på motorsykkelen, er veivhuset motornummer alfanumerisk med et prefiks etterfulgt av den generelle delenummer. De tre-stilling prefiks identifiserer Virago modellen, med de følgende tall er generelt delenummer. Prefikset skal samsvare med ramme nummerprefiks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109811.html

Previous:
Next:

motorsykler