Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY Motorsykkel Seat

Din motorsykkel kan ta deg langt hvis du vet hvordan du skal vedlikeholde den godt. Bortsett fra å opprettholde sine interne deler og motor, må du også sørge for at du er komfortabel under ridning. Setet på motorsykkelen kan bryte eller lage din tur. Hvis setet er for hardt eller løst installert, vil det gjøre det vanskelig å ta en lang tur. Du kan lage din egen motorsykkel sete laget av de mest komfortable materialet for å sikre en mer behagelig tur. Du trenger
Målebånd
Flathead skrutrekker
Gel pad
vinkelsliper
saks
Spray-on lim
1/4-tommers ark med open-cell skum
Heavy duty stiftemaskin
Vis flere instruksjoner
en

ta av setet på motorsykkelen og bruke målebånd for å få sine eksakte dimensjoner. Referere til de samme målingene når du kjøper en gel sete pad for å gjøre det nye setet.
2

Fjern tildekking av gamle setet med en vanlig skrutrekker for å ta ut stiftene.

3

Plasser setet på en flat overflate med sin høyre side opp og sette gel pad over det.
4

Trace omrisset av gel pad på skum av sete. Fjern all unødvendig skum som du ønsker å ta av det opprinnelige setet med en vinkelsliper. Fjern den ved hjelp av bevisste bevegelser for å ta ut små deler av skummet på en gang.
5

Spray lim på den trimmede fordypningen i setet skum samt den nederste delen av gel pad. La limet tørke i ett minutt før du fester gel pad på setet.
6

Kutt open-cell foam til den eksakte formen på motorsykkelen setet med saks. Spray litt lim på toppen av setet og la det tørke i minst ett minutt før du fester nyklippet skum på den.
7

Sett den opprinnelige setetrekket på setet, dra det stramt nede til dekke hele rammen. Bruk en kraftig stiftemaskin til å feste dekselet på setet og plassere det ferdige produktet tilbake på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109260.html

Previous:
Next:

motorsykler