Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en større motor inn i en X2 Mini Bike

Stock X2 mini skitt sykler og sport sykler kommer med en 49 cc bensin drevet to-takter eller 4-takts motor. Hvis du er en erfaren gjør-det-selv-mekaniker, har du to alternativer for en større motor. Den første er å montere en 52 cc big-bore kit på den opprinnelige veivhuset. Men du får de beste resultatene ved å installere en 75 ccm motor på sykkelen. Med enten tilnærming, er det nødvendig å først fjerne setet, gass tank og eksosrør, og ta deretter lager motoren ut av sykkelen. Skaff motor som er kompatibel med X2 mini sykkel og inkluderer riktig Mikuni forgasseren. Du trenger
Metric verktøy
75 cc, 2-takter eller 4-takts motor
Mikuni forgasser med pakning
Nylon bånd
Momentnøkkel
Wire cutters
Eksos manifold pakning
Vis flere instruksjoner
en

Sett en ny inntak manifold pakning på Mikuni forgasser flensen. Monter forgasseren på 75 cc motor med metriske socket og skralle.
2

Fjern kjeden dekselet på siden av veivhuset på 75 cc motor. Lagre boltene og dekselet.
3

Fest tennpluggen, gassvaier og clutch kabelen vekk fra motorrommet på motorsykkelen med nylon bånd.
4

Plasser motoren i motorrommet. Juster motorfester på rammen med de gjengede havner på undersiden av veivhuset. Fest motoren til rammen med de opprinnelige motor-festeboltene. Stram boltene til 75 ft lbs. med en momentnøkkel.
5

Loop forsiden av MC-kjeden rundt veivhuset tannhjulet på siden av motoren. Sett på kjedekasse med de lagrede bolter. Juster kjedet til 1/4-tommers nedbøyning ved å stramme kjedet adjuster på bakhjulet med en mm skiftenøkkel.
6

Clip nylon bånd som fester tennpluggen, gassvaier og clutch kabel med avbitertang. Skyv lokket av tennplugg ledningen til tennpluggen på topplokket. Koble timing tenning ledninger fra motoren til coilen på mini bike.
7

Koble gassvaieren til gassvaieren justering på toppen av Mikuni forgasseren. Stram justeringsskruen med en mm skiftenøkkel.
8

Koble clutch kabelen til slutten av operativsystemet stang på oversiden av veivhuset med den originale ansatsskrue og låsemutter. Juster clutch kabel med regulatoren på håndtaket slik at du har 1/4 tommers av gratis spill på spaken.
9

Sikre løse deler av clutch og gass kabelen til mini sykkel ramme med nylon bånd.
10

Monter gasstanken på mini sykkel og koble drivstoffslangen til Mikuni forgasseren med den originale klemmen. Sett en ny eksosmanifold pakning på eksosmanifold og feste eksosrøret til mini bike.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111261.html

Previous:
Next:

motorsykler