Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre en 2008 Yamaha V-Star Eksos

Den beste måten å modifisere eksisterende eksosanlegg på lager Yamaha V-Star er å kutte baffles ut av lyddempende eksospotte. Skifte eksosanlegg kan være uoverkommelig dyrt, spesielt når man tenker på at skjæring og boring ledeplatene på sykkelen din kan koste deg noe mer enn en ettermiddag i garasjen. Under boring ledeplatene på eksos er et populært tilpasning, bør du vurdere hvor komfortabel du er med et høyt motorsykkel før du begynner. Du trenger selg Electric drill
3/8 tommers stasjon pipenøkkel med stikkontakter
Klemmer
Hullsag
Metal sliping bit
Needle nese tang
Extended-lengde drill bit
Vis flere instruksjoner
en

Fjern aksjen lyddempere fra din V-Star av første unbolting den fra eksosrøret og rammen av motorsykkelen med pipenøkkel. Det er en montering bolt mellom de to lyddempere som fester eksos til rammen, samt bolter som monterer lyddempere selv til eksosrørene.
2

Plasser lyddempere på en arbeidsbenk og deretter sikre dem på plass med klemmer. Inne i enden av lyddemperen, er et indre rør, og deretter en metallplate som omgir den. Det indre røret er eksos-røret. Metallplaten er eksos baffel.
3

Bruk metall sliping bit for å fjerne sveisene som fester metall baffel til eksosrøret, være forsiktig med å varme opp metallet.

4

Plasser hullet så inn i elektrisk drill chuck, deretter sentrum guiden drill ligger i sentrum av hullet så inn til sentrum eksosrøret slik at når du engasjere drill, vil du kutte en ren linje i baffel rundt eksosrøret.
5

Fjern kuttet baffel fra eksosrøret. Bak hvelvet, det er glassfiber eller stålull stuffing. Bruk et par nebbtang til å trekke stuffing ut av eksos beholderen.
6

Sett lengre bore inn den elektriske drillen. Bak den farse, er det en annen ledeplate, men denne ledeplate bidrar til å støtte lyddemperen på eksosrøret, og skal ikke tas ut. Den kan imidlertid bli boret. Bruke elektrisk drill for å bore flere hull i hvelvet. Jo flere hull du bor, jo høyere eksos lyden vil bli.
7

Bolt ferdige lyddempere tilbake på eksosrørene av motorsykkelen, er forsiktig med å erstatte alle festeboltene for montering av lyddempere til eksossystemet, samt montering av eksosanlegg til rammen av motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110761.html

Previous:
Next:

motorsykler