Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Senk Front End of the Honda VTX 1800

Senke den fremre enden av en motorsykkel og samtidig opprettholde opphengsgeometrien av sykkelen er en oppgave best overlatt til installasjon av et kit. Utføre tilpasning ved å kutte fjærene hjemme er langt fra en klok idé , uansett hvor nøye du gjør det. Spring kits beholde den opprinnelige ride kvaliteten på motorsykkel, mens du senker suspensjon etter dine spesifikasjoner, og installere raskt med et minimum av oppstyr. Du trenger
Motorsykkel jack
1 /2 tommers pipenøkkel
Progressive reduksjonseffekt spring kit
Vis flere instruksjoner
en

Plasser jekken under motorsykkel og deretter jekke den opp slik at forhjulet er ut av bakken . Lokalisere gaffel nøtter på toppen av hver gaffel og under styret av Honda 1800 .
2

Bruk pipenøkkel til å fjerne en av gaffel bolter. Bare fjerne våren fra en gaffel rør om gangen . Med gaffel bolten fjernet, kan den indre fjæren trekkes ut av gaffelen røret for hånd. Verktøy er ikke nødvendig å fjerne våren fra gaffelen tube .
3

Skyv den nye senke våren inn gaffelen tube, deretter plassere våren spacer som er inkludert i senking våren kit inn røret i tillegg. Erstatte gaffel bolten og deretter utføre den samme operasjonen på den andre gaffel røret . Når du er ferdig , senk motorsykkel av motorsykkelen jack .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110772.html

Previous:
Next:

motorsykler