Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer ytelse maskin Motorsykkel Bremsekalippere

Ytelse maskinens bremsekalipere kan gi det endelige touch til ethvert tilpasset motorsykkel, og tilbyr en relativt enkel bolt-on montering som kan utføres med en minimal mengde verktøy. Tar litt tid å dekke motorsykkelens fendere og fairings kan gå langt i å beskytte dem fra risikoen for skader under jobben. Forvent oppgave å ta minimum 30 minutter for en enkelt målepunkt installasjon mens dual brake oppsett kan ta så lenge som en time. Du trenger:
Pipenøkkel og stikkontakter
Bungee ledninger
Kobber knuse skiver
Bremsevæske
Clear tubing
Container
Kombinasjonsnøkkel
Vis mer Instruksjoner
en

Trekk i spaken for å lukke master sylinder er stempel, hindrer bremsevæske renne. Vikle en strikk ledningen rundt bremsehendelen, og styret å holde spaken på plass.
2

Løsne bremseklosser festeboltene på gaffelen med en stikkontakt eller unbrakonøkkel. Løsne bremsen linjen banjo bolt litt med en pipenøkkel.
3

Skru av bremseklosser boltene helt med pipenøkkel. Trekk bremsekalippernes ut av fremre rotoren. Suspendere caliper fra styret med en strikk ledningen.
4

Slide Performance Machine caliper over fronten bremse rotoren og på forgaffelen. Plasser en spacer mellomlegg mellom bøylen og dens festepunkt på forgaffelen, etter behov for å justere bøylen med fronten bremse rotoren. Fest bøylen på gaffelen med stikkontakten eller umbraconøkkel for å stramme kalipperens festeboltene.
5

Skru bremsen linjen banjo bolt fra den opprinnelige caliper med pipenøkkel. Trekk bremsen linjen og banjo bolt ut av bøylen.
6

Fjern par av kobber knuse skiver fra banjo bolt og erstatte dem med nye knuse skiver.
7 < p> Sett bremsen linje på Performance Machine caliper og skru banjo bolt på plass med umbraconøkkel.
8

Skru lokket på brake master sylinder er væske reservoaret og slipp bremsehendelen. Toppe Væskebeholderen av med ny bremsevæske. Legg et stykke klar tubing over bleeder ventilen på slutten av Ytelse Machine caliper og plasser den andre enden av slangen inn i en container.
9

Åpne Utluftningsskrue med en kombinasjon skiftenøkkel. Trekk i spaken for å tvinge en liten mengde bremsevæske og luft ut av bøylen. Slipp bremsehendelen sakte deretter lukke Utluftningsskrue. Fortsett å blø i bremsesystemet, bruker denne metoden til bremsevæske fanget i slangen ikke inneholder luftbobler.
10

Top av master sylinderen er væske reservoaret med ny bremsevæske før du setter på lokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108771.html

Previous:
Next:

motorsykler