Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fjerne batteriet fra en Yamaha VMax Motorsykkel

Yamahas kraftige VMax motorsykkel er en komplisert maskin, kan produsere enorm makt med sin V-4 motor. Mens disse motorsykler er ganske pålitelige, lever med en VMax tar en betydelig mengde engasjement når det kommer til vedlikehold. Den enkle oppgaven med å fjerne VMax batteri er et lite ork, ettersom det dreibare rytterens sete og tennspolene må fjernes først. Grunnleggende håndverktøy er alt som trengs for å utføre oppgaven, som er mye enklere å fullføre enn det ville se ut. Du trenger
10 mm socket
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn spakene skjult nær de bakre støtdempere og skyve dem fremover for å låse setet. Løft setet oppover til den låses i sin øverste posisjon.
2

Bruk en 10 mm pipe og en pipenøkkel for å skru boltene som fester setet til pivot sin. Trekk setet ut av motorsykkelen for å avsløre batteriet.
3

Bruk en 10 mm pipe og en pipenøkkel for å skru boltene som fester tennspolene over batterikassen. Løft tennspolene fra batteriet skuffen og sett dem til side.
4

Bruk en stjerneskrutrekker til å skru den svarte og røde ledningen fører fra batteriets terminal. Skru den sorte kabelen først, etterfulgt av den røde ledningen.
5

Trekk batteriet stroppen sin krok fra batteriet skuffen fane. Løft batteriet ut av motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107812.html

Previous:
Next:

motorsykler