Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan reparere en motorsykkel Threadless Headset

Hodesettet på motorsykkelen består av plattform og komponenter av styringen. Hodetelefoner inkluderer styringsgruppen tube, som er en del av motorsykkelen ramme, og øvre og nedre styring eggeplommer som kobles via styringsgruppen stammen. Forskjellen mellom en gjenget headset og et styrelager er prosjektering av styringen tube. Bortsett fra en ødelagt eggeplomme, typiske reparasjoner omfatter å erstatte de øvre og nedre kulelager, og smøremidler styre-røret og stammen. Motorsykkelens repair manual er nødvendig for din første go-around med et styrelager. Du trenger
Øvre og nedre lagrene
Motorsykkel reparasjon stativ eller tre blokker
Motorsykkel verktøy
Gummiklubbe
Teflon lagerfett
Stålrør
Hammer
Dreiemoment skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
Take Down
en

Heve forhjulet på motorsykkelen opp fra gulvet ved hjelp av en reparasjon stativ eller tre blokker under rammen. Løsne og fjern front brems kabel montering foran brems hub. Fjern forhjulet fra gaflene.
2

Bestem elementer, for eksempel instrumentpanelet, målere og kabler, som må fjernes eller frakobles slik at du kan fjerne styret. Fjern eller koble fra disse elementene. Fjern komprimering boltene på håndtaksrør mounts og fjerne styret.
3

Løsne og fjern låsemutteren på midten av den øvre eggeplomme. Din reparere manuell min refererer til eggeplommene som styringsgruppe klemmer eller trippel-trær. Fjern mutteren og bruke en gummi hammer for å drive eggeplomme opp og av de øvre ender av gaffel-rør.
4. Fjern

forspenningen justeringsmutteren fra toppen av styre-stammen. Løft den øvre lageret ut av styringsgruppen røret ved hjelp av en skrutrekker. Kast den øvre lageret.
5

Nedre gaflene og lavere eggeplomme montering av styringsgruppen tube og plassere den på en arbeidsbenk. Lirke nedre lageret av styringsgruppen stammen der det seter på nedre eggeplomme. Kast lageret.
Reparasjoner
6

Grease den nye nedre lager med Teflon lagerfett. Du gjør dette ved å plassere en gob av lagerfett i håndflaten din og dra lageret gjennom fett ved hjelp av press. Rotere lageret hver gang og fortsette inntil lageret er fullt smurt.
7

Sett den nye betydning for styring stammen og mot den nedre eggeplomme. Skyv enden av en kort stykke stålrør på spindelen og mot lageret. Seat lageret ved å trykke på enden av røret moderat med en hammer. Lageret må være på plass når du slår gaflene opp ned. Seat lageret igjen, hvis det er nødvendig.
8

Grease styringsgruppen stammen og innsiden av styringsgruppen røret på motorsykkel med Teflon fett. Innsett enden av styre-stammen i styre-røret nedenfra og presse gaffelen og nedre eggeplomme montering opp på plass. Spør en assistent til å holde gaffelen på plass eller støtte de nedre endene av gafler med tre blokker.
9

Grease den nye øvre lageret med Teflon fett som før. Plasser lageret i styringsgruppen røret og fest preload mutteren på toppen av stammen. Plasser den øvre eggeplomme oppå gaffel rør. Trykk den ned og på plass på toppen av styringsgruppen tube med gummihammer. Sett på beholde mutter og trekk den til med angitt moment.
10

Fest styret til headsettet. Fest og koble elementene og kabler du fjernet tidligere. Sett tilbake det fremre hjulet i gaffelen og koble bremsen kabelen passer til brems hub.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110913.html

Previous:
Next:

motorsykler